depurtat.ro

Pretul acestui filtru de apa Bio Aqua – Apa Alcalina este dintre cele mai mici tinand cont de oferta de reduceri de pret a articolelor de tip Teleshopping. Poate fi cumparat de aici: Filtru de apa Bio Aqua. Filtrul de apa BIO Aqua revolutioneaza utilizarea apei de la robinet. Face apa curata, proaspata si perfect echilibrata in ceea ce priveste mineralele. Confera apei acel usor grad de alcalinitate pe care trebuie sa il aiba o apa sanatoasa. Ideal pentru utilizarea la domiciliu, in casa de vara, la birou. Filtrul de apa Bio Aqua poate fi achizitionat si impreuna cu filtrul de rezerva Bioaqua cu 7 straturi sau cu filtrul de rezerva Bioaqua Ceramic superior.

Filtru de apa ieftin Bio Aqua

Filtru de apa ieftin Bio Aqua

Ati observat ce gust are apa plata din comert? Vi se pare buna? Incercati sa o beti la temperatura camerei ! Sistemele de filtrare obisnuite, cu viteza mare de curgere sau cu sisteme de filtrare simpliste nu sunt nici concepute si nici nu pot sa produca o apa pura, ca sa nu mai vorbim de ultra-puritate. Apa purificata sau apa plata (inclusiv cea produsa prin ozmoza inversa) este o apa produsa prin procese industriale rapide si ineficiente. Apa trece prin nenumarate conducte, coturi, lipituri si pompe intrand in contact cu materiale plastice care contin Bisfenol A (o substanta cancerigena), metale, cauciucuri, lubrifianti. Mai mult, apa este afectata de campurile electrice ale motoarelor care pun in functiune pompele.

yves-rocher.ro

Filtrul de apa BIO Aqua

Sisteme de Filtrare si Purificare a apei Flanco.ro

Apa primordiala este apa cu o structura moleculara simpla (bio-disponibila – usor de asimilat) si care nu contine altceva decat minerale. Este apa care se producea primordial din apa de ploaie (curata, nepoluata) dupa ce trecea prin nenumarare straturi terestre de unde se mineraliza, se structura. In ziua de astazi apa de ploaie este poluata cu substante toxice (eliberate in atmosfera de diferitele procese industriale si preluate de catre apa de ploaie – asa zisa “ploaie acida”), apa care intra in panzele freatice este si ea poluata cu substante toxice (de la pesticide si ierbicide folosite in agricultura, de la deversari indutriale). Aceasta este “apa contemporana” din care se produce apa plata. Procesele industriale de producere a apei plate nu pot sa elimine toate substantele toxice, nu pot sa reproduca apa primordiala ultra-pura. Nu pot produce decat o apa straina de organismul uman.

flanco.ro/
Cel mai ieftin filtru de apa Bio Aqua

Cel mai ieftin filtru de apa Bio Aqua

  • Filtru de apa Bio Aqua a fost creat prin tehnologie patentata cu 8 trepte de filtrare-mineralizare-magnetizare-structurare cu filtru ceramic Japonez cu porozitate de 0,3 microni, fabricat din materiale plastice ecologice, bio-compatibile.
Filtrul de apa BIO Aqua printre cele mai ieftine filtre de pe piata

Filtrul de apa BIO Aqua

  • Filtrul de apa BIO AQUA elimina bacteriile, virusii, micro-organismele, deseurile solide, chimicalele, pesticidele si insecticide, re-mineralizeaza apa si activeaza magnetic moleculele de apa. Bio Aqua produce 16 litri de apa structurata pura in 24 de ore si are la baza un filtru carbon activat facut din coajă de nuca de cocos cu argint.
Filtrul de apa BioAqua re-mineralizeaza apa potabila

Filtrul de apa BioAqua re-mineralizeaza apa

  • Alte specificatii: JAC infrarosu mineralizat minge de sterilizare, bile mineralizate si perle, carbon activat facut din coaja de nuca de cocos cu argint , JAC infraroșu mineralizat minge de sterilizare, filtru ceramic nano-antibacterian.
Pret redus la Filtrul de apa BIO AQUA

Pret redus la Filtrul de apa BIO AQUA

Sisteme de Filtrare si Purificare a apei la EMAG

answear.ro