depurtat.ro

Costume de baie modelatoare cu fustita,  modele de costume de baia sau plaja tip rochita pentru femeile (un pic) plinute sau pentru cele care doresc sa ascunda si sa se ingrijeasca de micile imperfectiuni ale corpului.

Din oferta BonPrixAstratex si FashionDays: modele de costume modelatoare de baie si plaja cu fustita, tip rochita, perfecte a fi purtate pentru o aparitie clasica, lejera pe malul marii. Descopera o colectie frumoasa de costume de baie modelatoare pentru femei mai plinute, costume de baie gen rochie, costume de baie cu fusta sau rochii de plaja cu imprimeuri de vara.

 

Costum de baie elegant realizat dintr-un material super elastic, modelator, cu slip integrat, cupe soft detaşabile, căptuşeală pe piept, bretele reglabile şi elastic de susţinere sub piept. Pe piept cu 3 cusături-lamelă decorative. material superior: 62% poliamidă, 38% elastan, căptuşeală: 100% poliester, căptuşeală plasă: 85% poliamidă, 15% elastan.

yves-rocher.ro

 

Costum de baie modelator, o piesă fermecătoare cu funcţie de modelare a trupului prin croiala specială şi prin materialul foarte elastic cu imprimeu adorabil. Model şic cu formă de rochiţică, prevăzut cu căptuşeală de susţinere cu elastic pe piept, cupe soft detaşabile, breteluţe reglabile şi căptuşeală modelatoare.

 

Costum de baie modelator pentru femei plinute, din material special ce modelează silueta, cu formă de rochiță, cupe moi cu pernițe detașabile, elastic sub piept și slip integrat. material superior: 62% poliamidă, 38% elastan, căptuşeală: 100% poliester, căptuşeală plasă: 85% poliamidă, 15% elastan.

 

Rochie de plajă cu efect modelator 2 in 1 cu costum de baie tip rochie de la Nice Size. Din material modelator. Pentru o siluetă frumoasă și un confort maxim. Cu franjuri decorative în față. Slip integrat și bretele reglabile, cupe moi, căptușeală în zona pieptului și elastic sub piept pentru un suport sporit. Căptușeală modelatoare adițională. Modelare medie. 62% poliamidă, 38% elastan, căptușeală: 100% poliester, căptușeală modelatoare: 91% poliamidă, 9% elastan.

flanco.ro/

 

Costum de baie rochie, cupa B, din material modelator, cu bretele reglabile. Căptușeală modelatoare. Slip integrat. material superior: 62% poliamidă, 38% elastan, căptuşeală plasă: 85% poliamidă, 15% elastan, căptuşeală: 100% poliester.

 

Costum de baie din material modelator, slip integrat. Foarte confortabil datorită conținutului de lycra. Cupe moi, căptușeală în zona pieptului, elastic sub piept, bretele reglabile. Căptușeală modelatoare de jur împrejur. material superior: 62% poliamidă, 38% elastan, căptuşeală: 100% poliester, căptuşeală plasă: 85% poliamidă, 15% elastan, inserție material: 75% poliamidă, 25% elastan

 

Costum de baie minunat cu funcţie de modelare a trupului prin croiala specială şi prin materialul super elastic. Model şic cu formă de rochiţică, prevăzut cu căptuşeală de susţinere cu elastic pe piept, cupe soft integrate şi căptuşeală modelatoare.

 

Descopera o colectie frumoasa de costume de baie modelatoare pentru femei mai plinute, costume de baie gen rochie, costume de baie cu fusta sau rochii de plaja cu imprimeuri de vara. Din oferta BonPrixAstratex si FashionDays: modele de costume modelatoare de baie si plaja cu fustita, tip rochita, perfecte a fi purtate pentru o aparitie clasica, lejera pe malul marii.

answear.ro