depurtat.ro

Costum de baie în stilul anilor ’50, sau unul clasic, cu buline? Bineînțeles! Costumele de baie dintr-o singură piesă sunt întotdeauna în top. Iar daca acestea au si efect modelator cu atat mai bine. Te vei proteja de soare, vei fi chic si vei beneficia si de efectele modelatoare asupra corpului tau, toate acestea multumita Colectiei Astratex, AboutYOU dar si BonPrix- moda la preturi mici. O gama variata de lenjerie si articole cu efect modelator, veti regasi si in oferta FashionDays.

Costum de baie modelator, cupa E, o singura piesa din material rezistent și un croi deosebit, acest costum de baie reușește să redea optic o siluetă mai zveltă. Cu balene de susținere, cupe vătuite, aspect cutat la nivelul cupelor, pietricele decorative și bretele reglabile. Frumos decupat la spate și prevăzut cu închizătoare de sutien de baie.

depurtat.ro

Costum de baie modelator dintr-o singura piesa potrivit pentru siluetele ceva mai plinuţe, datorită materialului special cu putere de strângere bună. Model întreg prevăzut cu cupe soft preformate, căptuşeală stabilă pe piept şi elastic de susţinere sub piept. Fiecare piesă este unică datorită imprimeului mereu altfel plasat.

Costum de baie modelator, cupa E. Costum de baie şic confecţionat dintr-un material super elastic care modelează frumos trupul. Model prevăzut cu cupe soft detaşabile, benzi şic de strângere pe părţile laterale şi imprimeu minunat în faţă. material superior: 62% poliamidă, 38% elastan.

Costume de baie de calitate la Astratex

Costum de baie modelator intr-o piesă adorabilă care garantează forme frumos modelate, datorită materialului special – costum de baie şic, prevăzut cu cupe soft separabile, căptuşeală modelatoate totală şi elastic de susţinere sub piept. Fiecare piesă este un unicat, datorită print-ului original plasat.

Pagina promotiei

Costum de baie modelator dar trendy de la Nice Size. Croiala deosebită modelează abdomenul și subțiaza optic silueta. Din material modelator special. Cu cupe moi, căptușeală în zona pieptului și elastic sub piept. Căptușeală modelatoare adițională oferă un suport sporit. Un costum de baie pentru femei dintr-o singura piesa.

Costume de baie modelatoare one piece – colectia BPC la preturi mici, din material modelator, cu căptușeală în zona pieptului și elastic sub piept. Cu mai multe variante de purtare, datorită bretelelor reglabile și detașabile. Căptușeală modelatoare în față. material superior: 62% poliamidă, 38% elastan, căptuşeală: 100% poliester, căptuşeală plasă: 85% poliamidă, 15% elastan. Disponibile pe negru, roz, verde, violet, albastru, smarald sau rosu.

otter.ro

Costum de baie modelator modern, căptuşeală decolteu, cupe soft detaşabile şi bandă elastică, pentru o mai bună susţinere. Căptuşit de jur împrejur pentru o ajustare optimă. Efect de fermitate.

Costum de baie modelator dintr-o singura piesa, un model cu imprimeu în față, cupe moi și căptușeală în zona pieptului. Elastic sub piept, bretele reglabile. Căptușeală modelatoare. material superior: 62% poliamidă, 38% elastan, căptuşeală: 100% poliester, căptuşeală plasă: 85% poliamidă, 15% elastan.

Costum de baie modelator dintr-o singura piesa, din material rezistent, ce se simte confortabil la purtare. Cu un croi clasic, cupe moi integrate, bretele reglabile și element decorativ la nivelul decolteului.

Costum de baie modelator. Costum de baie cu inserții aurii și argintii în față, din material modelator foarte confortabil datorită conținutului de lycra. Cupe moi și căptușeală în zona pieptului. Elastic sub piept. Căptușeală modelatoare.

Te vei proteja de soare, vei fi chic si vei beneficia si de efectele modelatoare asupra corpului tau, toate acestea datorită Colectiei Astratex, AboutYOU dar si BonPrix- moda la preturi mici. O gama variata de lenjerie si articole cu efect modelator, veti regasi si in oferta FashionDays.

answear.ro