depurtat.ro

Cele mai bune costume de baie pentru fete si fetite, perfecte pentru competitii sportive de inot: SPEEDO, in oferta magazinului online SPORTPARTNER, partenerul si prietenul tau in sport si fitness dar si la EMAG – supermarket-ul tau online.

SPEEDO, marca ce a luat nastere pe plaja Bondi – Sidney in Australia in urma cu aproape 90 de ani este brandul cu cele mai bune vanzari din lume pentru costumele de baie pentru competitii sportive sau pur si simplu pentru timpul liber. Aceasta notorietate a marcii SPEEDO isi trage energia din pozitia de lider ocupata in competitiile de inot, unde au fost castigate cele mai multe medalii de aur de catre sportivii care au purtat costume de baie SPEEDO. Campionul mondial Michael Phelps se afla printre inotatorii de elita care poarta un costum de competitie cu tehnologia SPEEDO, inclusiv la Olimpiada din China, cand a rescris istoria inotului castigand cele mai multe medalii (opt), devenind astfel recordmen-ul olimpic al tuturor timpurilor.

NOU! Catalogul de inot Hervis Sports

Aici Catalogul online Speedo la eMAG

Construita plecand de la ideea cel mai bun echipament posibil pentru sportivi, linia de produse SPEEDO s-a extins de-a lungul anilor. Acum include si moda pentru femei si costume de baie fitness, shorts barbatesti pentru inot, costume de baie pentru copii, incaltaminte si o colectie cuprinzatoare de echipament acvatic si pentru fitness. Acestea le puteti gasi in oferta eMAG – Speedo barbati si femei si B-Mall.ro. Prezentul articol isi doreste insa sa prezinte costumele de baie si competitii de inot pentru fete si fetite cu varsta de la 6 la 16 ani, precum si magazinele de unde puteti cumpara originalele la cele mai bune preturi.

 

Costume de inot SPEEDO fete

 

Costum de baie si inot pentru fete Monogram Muscleback Speedo; Endurance 10 este realizat dintr un material durabil ce este rezistent la agataturi si de asemenea rezista de 10 ori mai mult fata de orice elastan neprotejat la clor. Mult mai rezistent la razele soarelui fata de orice costum de baie fabricat din elastan obisnuit. Compozitie material:80% nailon 20% elastan Xtra life Culoare: albastru/mov ; Inaltime laterala: medie; Marimi: 8 ani, 10 ani;

yves-rocher.ro

Costum de baie fete Monogram Muscleback Speedo

Costum de baie fete Monogram Muscleback Speedo

 

Costum de inot Speedo pentru fete Allover Rippleback  negru, violet, portocaliu. Endurance + este un material exclusiv Speedo, care rezista la clor, agataturi si decolorari mult mai mult fata de orice alt costum de baie. Material:53% poliester, 47% polibutilena tereftalata. Marimi: 6ani, 8 ani, 10 ani, 12 ani, 14 ani.

Costum de inot SPEEDO pentru fete si fetite Allover RippleBack

Costum de inot SPEEDO pentru fete si fetite Allover RippleBack

 

Costum de inot pentru fete Speedo Monogram Muscleback. Endurance 10 este realizat dintr un material durabil ce este rezistent la agataturi si de asemenea rezista de 10 ori mai mult fata de orice elastan neprotejat la clor. Mult mai rezistent la razele soarelui fata de orice costum de baie fabricat din elastan obisnuit. Compozitie material:80% nailon  20% elastan Xtra life. Inaltime laterala: medie. Marimi diverse pentru fete cu varsta de 10 ani, 12 ani, 14 ani si 16 ani.

Costum de inot pentru fete Speedo Monogram Muscleback

Costum de inot pentru fete Speedo Monogram Muscleback

 

Costum de baie fete Turbosnap placement splashback Speedo. Endurance + este un material exclusiv Speedo, care rezista la clor, agataturi si decolorari mult mai mult fata de orice alt costum de baie. Compozitie material:53% poliester 47%Polibutilentereftalat. Inaltime laterala: medie. Culoare costum Speedo Turbosnap: negru/roz. Marimi disponibile pentru fetite de 6 ani, 8 ani, 10 ani.

Costum de baie si inot SPEEDO fetite Turbosnap placement Splashback 6 8 10 ani

Costum de baie SPEEDO fetite Turbosnap Splashback 6 8 10 ani

 

Costum de inot Allover Splash Back Speedo pentru fete cu varsta de 8, 10, 12 si 14 ani. Inaltima picior: Medie  Material: 80% Poliamida / 20%, elastan, culoare: verde, violet, bleumarin.

flanco.ro/
Costum de inot Allover Splash Back Speedo pentru fete

Costum inot Allover Splash Back Speedo fete 8, 10, 12, 14 ani

 

Costum de inot fete Motionkick Splashback Speedo. Endurance 10 este realizat dintr un material durabil ce este rezistent la agataturi si de asemenea rezista de 10 ori mai mult fata de orice elastan neprotejat la clor. Mult mai rezistent la razele soarelui fata de orice costum de baie fabricat din elastan obisnuit. Compozitie material: 80% Nailon 20% Elastan XTRALIFE.  Culoare:negru albastru mov. Inaltime laterala:medie. Marimi pe stoc pentru fetite de 8 si 10 ani.

Costum de inot fete Motionkick Splashback Speedo 8 10 ani

Costum de inot fete Motionkick Splashback Speedo 8 10 ani

 

Costum inot competitii fete Speedo Printed Strap Rippleback mov. Endurance 10 este realizat dintr un material durabil ce este rezistent la agataturi si de asemenea rezista de 10 ori mai mult fata de orice elastan neprotejat la clor. Mult mai rezistent la razele soarelui fata de orice costum de baie fabricat din elastan obisnuit. Compozitie material: 80% Poliamida 20% Elastan XTRALIFE. Culoare: mov/portocaliu. Inaltime picior: medie. Marimi: 10 ani, 12 ani, 14 ani, 16 ani.

Costum inot competitii fete Speedo Printed Strap Rippleback

Costum inot competitii fete Speedo Printed Strap Rippleback

 

Costum de inot Speedo Rippleback pentru fete. Endurance 10 este realizat dintr un material durabil ce este rezistent la agataturi si de asemenea rezista de 10 ori mai mult fata de orice elastan neprotejat la clor. Mult mai rezistent la razele soarelui fata de orice costum de baie fabricat din elastan obisnuit. Compozitie material: 80% Poliamida 20% Elastan XTRALIFE. Culoare: negru/roz/albastru. Inaltime picior: medie. Marimi: 8 ani, 10 ani, 12 ani, 14 ani.

Costum de inot competitii SPEEDO Rrippleback pentru fete si fetite

Costum de inot competitii SPEEDO Rrippleback pentru fete si fetite

 

Costum fete inot Speedo Allover Rippleback. Inaltime picior: medie Culoare: bleumarin/verde Material: 80% Poliamida / 20% Elastan. Marimi: 12 ani, 14 ani, 16 ani.

Costum fete inot Speedo Allover Rippleback

Costum fete inot Speedo Allover Rippleback

Costum inot Speedo Allover Rippleback pentru fete si fetite

Costum inot Speedo Allover Rippleback pentru fete si fetite

 

Costum profesional de inot SPEEDO fete

 

Tehnologia castigatoare Speedo la un nivel nu neaparat accesibil de pret, insa daca sunteti in carti pentru o medalie la un concurs, acest costum de inot ar trebui sa fie pe lista scurta de cumparaturi. Costum competitii inot Speedo pentru fete Fastskin Pro Recordbreaker Kneeskin. Mularea perfecta a costumului pe forma corpului dumneavoastra creaza o forma hidrodinamica si maximizeaza eficienta miscarilor din apa, astfel incat atletii ce vor purta acest costum vor devenii pretendenti seriosi la castigarea primului loc. Culoare: negru/verde/albastru. Material: 72% – Poliamida, 28% – Elastan/ 71% – Poliamida, 29% – Lycra. Marimi: SRJ9, SRJ10, SRJ11, SRJ12, SRJ13.

Costum competitii inot Speedo pentru fete Fastskin Pro Recordbreaker Kneeskin

Costum competitii inot Speedo fete Fastskin Pro Recordbreaker Kneeskin

 

Marimi costume de inot Speedo

 

Pentru a putea cumpara modelul perfect, marimile SPEEDO (europene, americane si romanesti) sunt urmatoarele.

Marimi costume de inot pentru concursuri Speedo fetite

Marimi costume de inot pentru concursuri Speedo

eMAG! Vrei mai multe articole Speedo? 

NOU! Catalogul de inot Hervis Sports

vezi intreaga oferta de costume de baie pentru fetite si fete SPEEDO la SPORTPARTNER si EMAG. Pentru adulti, costume de baie SPEEDO, adidasi, tenisi, casti de inot si ochelari veti gasi insa la B-Mall.ro si la eMAG – Speedo barbati si femei.

answear.ro