depurtat.ro

Parerea noastra este ca tehnologia merita sa fie accesibila si de aceea, in asentimentul noii generatii, producatorul romanesc de tehnologie UTOK, printr-o gama extinsa de smartphones si tablete au reusit sa aduca fiecarui fan al gadget-urilor ceea ce isi doreste. Incepand de astazi UTOK continua sa ofere tehnologie la preturi accesibile prin campania Digitalizarea Romaniei – ofera o noua gama de produse de calitate: cea a televizoarelor digitale. UTOK acceseaza segmentul televizoarelor cu 6 modele pregatite pentru trecerea la televiziunea digitala. Cu diagonale cuprinse intre 55 si 102 centimetri, tuner DVB-T2 si preturi accesibile, UTOK este pregatit sa digitalizeze Romania. Daca ati achizitionat pana acum un telefon mobil, un smartphone sau o tableta UTOK, cu siguranta ati fost multumiti de aceste produse si cu siguranta stiti ca merita sa aveti in livingul, dormitorul sau chiar bucataria dvs. un televizor UTOK. Preturile la lansare sunt cuprinse intre 699 si 1399 lei, insa pe masura ce noi modele de televizoare UTOK vor fi lansate, parerea noastra este ca preturile vor fi din ce in ce mai mici. Iar garantia de minim doi ani oferita de UTOK (la tablete chiar pana la 5 ani) denota increderea pe care o au cei de la UTOK in produsele sale. 

depurtat.ro

Modelele de televizoare LED UTOK U22FHD1, U24HD1, U28HD1 si U32HD2 sunt disponibile pe www.altex.ro si in reteaua magazinelor partenere: www.cel.rowww.eMAG.rowww.evomag.ro, www.marketonline.ro, urmand ca televizoarele UTOK U32HD1 si U40FHD2 sa completeze gama.

Televizoarele LED UTOK vin in intampinarea evolutiei televiziunii din formatul analog in cel digital, prin includerea tunerului DVB-T2. Alinierea Romaniei la standardele europene inseamna o imbunatatire a calitatii imaginii si a sunetului receptionat, iar televizoarele UTOK ofera accesibilitatea necesara celor care doresc un raport specificatii-pret excelent.

Promotie la Televizoarele UTOK, aici!

Televizorul reprezinta pentru multi centrul multimedia, iar evolutia sa, de la imaginile alb-negru, la cele colorate a fost intampinata cu bratele deschise. Din 16 iunie 2015 – odata cu lansarea acestor produse in oferta producatorului roman UTOK – vei fi martorul unui nou pas in evolutia televizorului: digitalizarea. UTOK sustine Digitalizarea Romaniei prin lansarea gamei de televizoare caracterizate prin accesibilitate, adaptabilitate si versatilitate. Fiecare televizor UTOK este destinat adaptarii la tehnologia televiziunii digitale, prin incorporarea tunerelor digitale DVB-C, DVB-T si DVB-T2, precum si simplificarii experientei urmaririi posturilor TV preferate, prin includerea slot-ului CI+. Toate aceste tehnologii au ca efect atat o calitate mai buna a imaginii, cat si un consum micsorat de energie, prin reducerea numarului de dispozitive necesare urmaririi posturilor de televiziune.

 

Televizor UTOK U40FHD

 

Televizorul UTOK U40FHD cel mai performant televizor din gama de Led-uri UTOK, cu ecran Full HD, diagonala de 40 de inch si tuner DVB-T2. De acum nu mai trebuie să mergi la cinema pentru a te bucura de experiența completă a unui film. Cu noul UTOK U40FHD2 te bucuri de o diagonală generoasă, de 40″ (102 cm), tehnologie LED și rezoluție Full HD. În plus, televizorul este echipat cu tunerul DVB-T2, complet compatibil cu noul standard al televiziunii digital-terestre. Astfel, te bucuri de o calitate excelentă a imaginii, cu un contrast puternic și peste 1 miliard de culori vibrante. Noul televizor Full HD LED UTOK U40FHD2 consumă incredibil de puțină energie, deși oferă peste un miliard de culori, claritate și un contrast puternic. În modul stand-by, UTOK U40FHD2 nu consumă mai mult de 0.5W, iar în timpul funcționării nu depășește limita de 75W, cu mult mai puțin decât un bec normal de 100W.

Ecranul Full HD de 40″ poate reda conținutul tău preferat prin intermediul conexiunilor HDMI, VGA și USB. Fie că dorești să împarți cu întreaga familie cele mai recente fotografii, fie că vrei să vizionezi clipurile video înregistrate de camera ta video, UTOK U40FHD2 le va reda fidel pe fiecare în parte. Pentru cei care doresc receptionarea canalelor TV, UTOK U40FHD2 este dotat cu interfata CI+, care iti ofera toate canalele la care esti abonat in plus nu mai e nevoie de un alt decodor extern.

 

Televizor UTOK U22FHD1

 

Televizorul UTOK U22FHD1, cel mai ieftin televizor LED din gama UTOK. Televizorul UTOK U22FHD1 te pregătește pentru digitalizare prin intermediul tunerului terestru digital DVB-T2, acesta fiind pregatit sa va ofere imagini la o calitate foarte buna. Cu o diagonală de 21.5 inch (55 cm), rezolutie Full HD și tehnologie LED, noul UTOK U22FHD1 este perfect pentru camerele de mici dimensiuni, cum ar fi dormitorul sau bucătăria. În plus, sistemul audio integrat beneficiază de rezonanță și profunzime de înaltă calitate, oferindu-ți o soluție simplă și elegantă nevoii unei experiențe acustice complete.

Ai la dispoziție o gamă completă de conectare a noului LED UTOK U22FHD1 la dispozitivele multimedia. Prin portul HDMI, poți conecta sisteme DVD, Blu-Ray, laptopuri sau chiar tablete, realizând un transfer optim de semnal video și audio digitale, fara pierderi de calitate. De asemenea, poti conecta cu ușurintă stick-uri USB, pentru a reda fotografii sau clipuri video si ai la dispoziție atât clasicul port EuroSCART, cât și standardul CI+, ce îți permite să vizionezi canale TV fără nevoia unui decodor extern.

TV LED-ul UTOK U22FHD1 are un consum de energie redus atât în modul activ, cât și în cel de stand-by. În timpul funcționării UTOK U22FHD1 consumă doar 36W sau mai puțin decât un bec obișnuit, iar în stand-by consumul este redus la numai 0.5W, oferindu-ți oportunitatea de a micșora valoarea energiei electrice utilizate.

 

Televizor UTOK U32HD1

 

Televizor UUTOK U32HD1. Televizor cu diagonala de 32″, ecran High Definition și tuner DVB-T2. Cu televizorul UTOK U32HD1 ești mai aproape de digitalizarea living-ului tău! Tunerul DVB-T2 va face automat trecerea de la televiziunea analogică la cea digitală, aducând în fața ta imagini clare pe ecranul de 32″ (81 cm), cu tehnologie LED și rezoluție High Definition. În plus, televiziunea digitală va aduce un plus de claritate și funcționalitate sistemului audio 3D Surround încorporat.

otter.ro

Televizorul UTOK U32HD1 te ajută să dezvolți experiența digitală prin opțiunile numeroase de conectivitate. Cele 3 porturi HDMI pot găzdui conexiuni către consolele de gaming, cititoarele de DVD si Blu-Ray sau către laptopul tău. Dacă operatorul tău de cablu oferă posibilitatea utilizării cardului de tip CI+, UTOK U32HD1 elimină necesitatea utilizării cablurilor și a unui decodor separat. Iar daca dorești să vizionezi colecția de filme, te poți folosi oricând de slotul USB

UTOK U32HD1 este televizorul de care te vei bucura mai mult timp, întrucât una dintre cele mai importante caracteristici te va ajuta să reduci consumul de energie. Cu doar 0.5W consumați în modul stand-by și numai 55W în timpul funcționării, noul UTOK U32HD1 este adaptat trendului actual de reducere a consumului de energie.

 

Televizor UTOK U32HD2

 

Televizor LED UTOK U32HD2. Televizor cu diagonala de 32″, ecran High Definition și tuner DVB-T2. Cu noul UTOK U32HD2 ești pregătit pentru următorul pas în calitatea imaginii și sunetului. Prin intermediul tunerului DVB-T2, compatibilitatea cu sistemul digital de televiziune este asigurată, iar tu te vei putea bucura de calitatea transmisiei pe ecranul de 32″, tehnologie LED și rezoluție High Definition. Sistemul audio 3D Surround Sound Stereo oferă o nouă perspectivă asupra transmisiilor în direct, filmelor și serialelor preferate, prin tehnologia ce oferă spațialitate și profunzime sunetului.

Cu televizorul UTOK U32HD2 poți conecta cu ușurință dispozitivele și gadget-urile multimedia. Sistemele home cinema și Blu-Ray, console de gaming, stick-uri de memorie și unități de stocare externe, toate se conectează la noul UTOK U32HD2, oferindu-ți o experiență multimedia completă!

Pe lângă prețul atractiv, noul UTOK U32HD2 te ajută se reduci valoarea facturii la energie. Cu numai 0.5W consumați în modul stand-by și doar 55W în timpul funcționării, UTOK U32HD2 este televizorul prin intermediul căruia te vei bucura și mai mult de seriale, filme și emisiunile preferate.

 

Televizor UTOK U28HD1

 

Televizorul LED UTOK U28HD1 cu diagonala de 28″, ecran High Definition și tuner DVB-T2. UTOK U28HD1 este pregătit pentru revoluția digitală a televiziunii. Tunerul încorporat DVB-T2 preia automat semnalul digital și îl redă fidel pe ecranul de 70 cm și rezoluție High Definition. Datorită tehnologiei LED si a unghiului mare de vizualizare, vei experimenta o imagine de înaltă calitate, iar tehnologia 3D Surround Sound Stereo va oferi spațialitatea de care ai nevoie atunci când vizionezi filmele preferate. Televizorul UTOK U28HD1 de 28 de inch (66 cm) iti pune la dispoziție ecranul perfect pentru redarea oricărui tip de conținut. Fie că dorești să urmărești serialele favorite pe un ecran mai mare, fie că dorești să revezi fotografiile din cea mai recentă vacanță, prin conexiunile de tip HDMI, VGA și USB poți reda un conținut variat de tip audio, foto și video.

În plus, prin interfata CI+ aduci cu ușurință în fața ta canalele TV preferate. Funcționalitatea noului UTOK U28HD1 generează un consum redus de resurse, ajutându-te să reduci costul facturii de electricitate. În timpul funcționării, UTOK U28HD nu consumă mai mult de 45W, în timp ce momentele de stand-by consumă mai puțin de 0.5W

Fiecare televizor UTOK dispune de optiuni numeroase de conectivitate: HDMI, VGA (D-Sub), EuroSCART, Audio-In, Video Composit, USB si CI+. Modelele UTOK U22FHD1 si U40FHD2 sunt dotate cu ecrane de rezolutie Full HD, in timp ce modelele UTOK U24HD1, U28HD1, U32HD1, U32HD2 afiseaza imagini la rezolutie High Definition. Prin multitudinea de optiuni de conectare si specificatii, televizoarele UTOK sunt ideale in orice scenariu: de la bucataria unde se vad stirile in fiecare dimineata, dormitoare de mici si mari dimensiuni, pana la living-urile spatioase.

 

Televizor UTOK U24HD1

 

LEDUL UTOK U24HD1 te întâmpină cu o diagonală a ecranului de 24″ (60 cm), tehnologie LED ce oferă culori vibrante si rezolutie High Definition, pentru imagini clare și pline de viață. Sunetul redat de sistemul audio 3D Surround completează experiența multimedia, oferind soluția all-in-one pe care o cauți. Toate aceste specificații sunt special alese pentru funcționarea perfectă împreună cu tunerul DVB-T2 încorporat.

Ai la dispoziție o suită de soluții de conectare la noul UTOK U24HD1. Prin porturile HDMI si VGA (D-Sub) poți conecta orice, de la camere foto și video, tablete, laptopuri și sisteme de redare DVD și Blu-Ray. Prin portul USB poți reda cu ușurință conținutul audio, foto și video preferat, grație standardului H.264 cu care noul UTOK U24HD1 este compatibil. Nu în ultimul rând, interfata CI+ satisface orice necesitate de receptionare a canalelor TV. Televizorul UTOK U24HD1 include cele mai noi tehnologii ale imaginii, dar și un mod eficient de a economisi energia consumată. În modul activ, UTOK U24HD consumă doar 36W, iar în stand-by va solicita doar 0.5W.

Marimile diagonalelor LED-urilor UTOK se adapteaza oricarui scenariu, fie ca doresti sa echipezi dormitorul, livingroom-ul sau bucataria. De aceea, televizoarele UTOK au diagonale cuprinse intre 55 si 102 centimetri, fiecare avand la dispozitie optiuni de conectivitate video si audio precum HDMI, intrare VGA si USB, cu functii de inregistrare si redare video. In plus, LED-urile UTOK sunt adaptate tendintelor actuale de economisire a energiei, avand un consum de la 36W pana la 75W. Televizoarele UTOK dispun de tehnologii LED, rezolutii High Definition si Full HD, conectivitate ce acopera necesitatile fiecarui utilizator, sistem audio 3D Surround si de un design ce se impresionează prin simplitate și rame subțiri, ce permit utilizatorului să se bucure de conținut fără elemente ce distrag atenția.

Promotie la Televizoarele UTOK, aici!

Modelele de televizoare LED UTOK U22FHD1, U24HD1, U28HD1 si U32HD2 sunt disponibile pe www.altex.ro si in reteaua magazinelor partenere: www.eMAG.rowww.evomag.ro, www.marketonline.ro, www.CEL.ro, urmand ca televizoarele UTOK U32HD1 si U40FHD2 sa completeze gama.

answear.ro