depurtat.ro

În atmosfera agitată a mediului corporatist, tradiția cadourilor Secret Santa aduce un strop de bucurie și un prilej de a întări legăturile dintre colegi. În cazuri extreme, tradiția Secret Santa poate fi și o falsă impresie că un colectiv formează o echipă iar șeful are nevoie de un eveniment pe care să îl păstorească și totul trebuie să iasă perfect. Indiferent de situație, alegerea cadoului pentru Secret Santa poate fi provocatoare dacă ești lipsit/ă de idei, dar cu ajutorul acestui articol și al câtorva magazine online poate deveni o expresie a aprecierii și a spiritului festiv. Există o varietate de idei de cadouri potrivite pentru a încânta colegii și colegele în timpul sărbătorilor.

yves-rocher.ro

Cadourile Secret Santa în mediul corporatist nu trebuie doar să fie simbolice, ci și să reflecte personalitatea și interesele colegilor. Încercarea de a aduce o notă de originalitate și atenție în alegerea cadoului poate transforma un simplu obiect într-o amintire plăcută și valoroasă în cadrul echipei de colegi. În selecția de cadouri de Secret Santa de mai jos, am ales produse care să fie și prietenoase cu portofelul. De regulă, bugetele stabilite de Secret Santa sunt de 50-100 de lei, dar sunt și cazuri când se ajunge până la 150 de lei.

Idei Secret Santa – Cadouri Neutre

Un cadou neutru, înseamnă că se adresează atât colegilor cât și colegelor, șefilor sau colaboratorilor și mai ales nu ai cum să greșești. OK, poate că nu vei fi cel mai senzațional Santa, dar cu siguranță cadoul tău va fi apreciat și invidiat.

  • Agendă / Jurnal de călătorie vintage. Dimensiunea jurnalului de calatorie este de 185x130x25mm, are un decor clasic cu brelocuri si adopta legaturi cu foi libere si design cu șnur. Paginile goale ale jurnalului de epocă sunt perfecte pentru scris, desenat, schițe, fără linii care să vă deranjeze inspirația.
  • Unealta Wallet Ninja, deși este prezentată ca fiind un accesoriu bărbătesc, credem că este o idee bună de cadou pentru Secret Santa chiar și pentru o colegă. Realizat din oțel temperat extrem de rezistent cu grosimea de doar 1,5 mm, ce nu se indoaie și nu ruginește, are dimensiunile unui card bancar și îndeplinește nu mai puțin de 18 funcții: de la șurubelniță pentru ochelari, desfăcător de conserve, riglă, chei de diverse dimensiuni și până la suport telefon mobil.
  • Calendar Advent din lemn cu 24 de sertare este un cadou de Secret Santa atât practic, de sezon și poate fi un coleg bun al brăduțului de Crăciun. In acest calendar de advent de umplut puteti pune bomboane, mesaje si multe alte obiecte mici pentru a va surprinde copiii sau colegii. Decorul sculptat al nasterii Domnului este luminat de LED-uri cu baterie.
Cadou elegant Secret Santa - Calendar Advent din lemn
  • Difuzor Aromaterapie uleiuri esentiale 7 culori, 400 ml. Elimina cu succes mirosurile neplacute din casa, asigura un mediu placut, propice invatarii, relaxarii sau lucrului. Folosit cu uleiurile esentiale potrivite, este incredibil pentru eliminarea stresului si pentru a capata usor o stare de bine pe care ti-o doresti la finalul oricarei zile pline sau job sau la inceputul fiecare zile, cand dai ochii cu razele diminetii. 
  • Hamac pentru picioare, se leagă cu sfoară de picioarele biroului și te relaxează în timpul muncii. OK, nu te vei simți ca într-un hamac agățat de doi palmieri și cu un cocktail cu umbreluțe în mână, dar vei avea picioarele mai odihnite astfel încât la 17:30 să fugi rupând ușa.
  • Set cadou Cocktail Shaker Mixology cu 11 accesorii Silver. 11 accesorii din otel inoxidabil 304SUS: shaker cu capacitatea de 750 ml, lingurita, desfacator sticle, 4 dopuri de picurare, sita, cleste pentru gheata, cupa de dozare. Setul este prevazut cu un stativ din bambus pentru o depozitare facila si cu aspect elegant

Idei cadouri Secret Santa – Pentru Colegi Practici

Pentru colegii mai practici, pe care nu îi vei mulțumi cu veșnicele decorațiuni de Crăciun, avem câteva recomandări:

flanco.ro/

Idei Cadouri Secret Santa – Pentru colegi stresați

Poate că un cadou anti-stress nu va reuși să elimine pe deplin stressul de la birou, dar cu siguranță în momentele de despachetare a cadourilor o să aducă multe zâmbete.

  • Big Enter tasta antistres . De câte ori nu ți s-a întâmplat ție sau unei colege / unui coleg să dai cu pumnul pe tasta enter când te lasă nervii? Dar ce vină are laptopul? Caz în care, recomandăm tasta Enter oversized care, conectată prin USB la calculator, chiar funcționează ca o tastă enter. O poți lovi cu pumnul, cu capul, călca în picioare, după necesități.
  • Think ink pen – Pixul antistres este rezistent la cei mai mari nervi si la cele mai stresante situatii. Elementele metalice magnetice iti permit sa-l transformi in diferite forme si modele care-ti iau mintile de la momentele neplacute ce-ti macina neuronii. Il poti deforma, roti si sa-l convertesti in zeci de imagini care-ti trec prin minte, pe langa rolul de baza de a completa si a nota cele mai importante ganduri. Aspectul este unul premium si impresioneaza cu usurinta pe oricine.
  • Vrei să inventezi noi legi ale fizicii ce contribuie la alungarea spiritelor și a gândurilor necurate? Obiect de artă cinetică, Square Wave Spinner este o preocupare mult mai simplă și mai distractivă ce elimină stresul in timp ce te ajută să reflectezi cu adevarat la prioritățile vieții. 

Idei Cadouri Amuzante de Secret Santa

Într-o companie cu o cultură sănătoasă este loc și de cadouri de Secret Santa amuzante. Poate nu la fel de amuzante și virale ca cele de aici, dar puțin umor, ironie și bun gust poate fi un eveniment reușit.

Vă recomandăm magazinele Lavandiere și MindBlower de unde puteți alege din câteva mii de cadouri pentru orice eveniment, inclusiv Secret Santa. În plus, aruncați un ochi și la Bonami, eMAG, Cărturești și Elefant.

answear.ro