depurtat.ro

Tricicleta Fisher Price Elite 3 in 1

 

Tricicleta Fisher Price Elite 3 in 1 albastra, este proiectata pentru a putea fi utilizata de copii incepand de la varsta de 10 luni.  Tricicleta cu suport metalic, are manerul reglabil si detasabil, iar odata ce micutul dvs. creste, accesoriile ce nu mai sunt necesare pot fi cu usurinta detasate. Scaunul este prevazut cu spatar inalt pentru o pozitie corecta iar husa si cosuletul sunt detasabile.

Este controlabila cu usurinta si de catre parinte, acestia putandu-se folosi nu doar de ghidonul de control dar si de frana de picior pentru parinti. Sistemul “Roata libera” permite blocarea pedalelor iar rotile sunt fabricate din cauciuc.

vezi info si pret aici

 

Tricicleta contine urmatoarele accesorii si dispozitive: gentuta Elite, suportul pentru picioare detasabil, parasolarul detasabil, cosul pentru jucarii, bara de siguranta de asemenea detasabila odata ce copilul creste, centura de siguranta dotata cu protectii de umar pentru confortul la drum si pedalat al copilului.

Dimensiuni: 64.26 x 25.40 x 6.35 cm. Varsta recomandata: 10-36 luni. Garantie 6 luni.

 

Tricicleta Fisher Price Royal 3 in 1

 

Tricicleta Fisher Price Royal 3 in 1 este proiectata pentru a putea fi utilizata de copii incepand de la varsta de 10 luni.  Este prevazuta cu maner telescopic, reglabil si detasabil si cadru din metal. Modul de control este usor de schimbat de la parinte la copil. Directia tricicletei poate fi controlata de catre parinte. Scaunelul are spatar inalt si husa detasabila. Detasare in regim de siguranta a cosuletul de jucarii daca este calcat accidental.

flanco.ro/

Tricicleta Fisher Price Royal are rotile fabricate din cauciuc iar sistemul “Roata libera” permite blocarea pedalelor. Frana de picior pentru parinti este deosebit de utila. Cand copilul creste, accesoriile care sunt in plus pot fi detasate. Alte culori: disponibile si pe culoarea movTricicletele Fisher Price 3 in 1 si rosie.

Tricicleta Fisher Price 3 in 1 Royal de culoare verde

vezi info si pret aici

 

Contine urmatoarele accesorii: gentuta eleganta Royal, suport pentru picioare detasabil, parasolar detasabil, cos pentru jucarii, bara de siguranta detasabila, centura de siguranta dotata cu protectii de umar, suport pentru flacon. Dimensiuni: 64.26 x 25.40 x 6.35 cm. Varsta recomandata: 10-36 luni. Garantie 6 luni. Vezi colectia de triciclete de pe portalul Supermamicilor.

Tricicleta Fisher Price Royal are rotile fabricate din cauciucmai multe triciclete aici

answear.ro