depurtat.ro

Daca mai este putin si va veni timpul pentru o tricicleta, o tricicleta de calarit va ajuta copilul sa se obisnuiasca cu acest vehicul ce ii va infrumuseta zilele insorite. Iar daca lipsa spatiului este acuta iti recomandam atunci modelele triciclete pliabile pentru calarit Scramble Bug de la Mookie. Tricicletele de calarit sunt ideale pentru distractie dar si pentru dezvoltarea mobilitatii si echilibrului de care vor avea nevoie in viitorul apropiat pentru manevrarea tricicletei si a bicicletei. Tricicletele de calarit Scramble Bug pentru copiii cu varsta de 1-3 ani le gasiti in oferta eMAG.ro , BeKid.ro si Nichiduta.ro.

depurtat.ro

 

Tricicleta de calarit pliabila Scramble Bug

 

Tricicleta pliabila, o adevarata jucarie de calarit fara pedale ScrambleBug de la Mookie. Scramble Bug este o jucarie fara pedale unica prin faptul ca se deplaseaaza 360 de grade, in toate directiile, oferindu-le utilizatorilor ei cu varste intre 1 si 3 ani o calatorie stabila si distractiva si ajuntandu-i sa-si dezvolte dexteritatea, mobilitatea si echilibrul de care are nevoie pentru manevrarea unei triciclete. Tricicleta Scramble Bug este ideala pentru constientizarea de catre copii a spatiului inconjurator si pentru dezvoltarea indemanarii de a vira cu ajutorul manerelor fixe. Se pliaza si se desface din trei miscari, iar in pozitie pliata este extrem de compacta si usor de transportat sau de depozitat, se deplaseaza in toate directiile oferind o libertate totala de miscare gratie rotilor pivotante integrate, structurii hi-tech inspirate de anatomia insectelor, dar si rotilor cauciucate care permit rularea jucariei in deplina liniste. Tricicleta fara pedale este recomandata de la 1 la 3 ani si se utilizeaza atat la interior cat si afara. Nu este nevoie sa montat nimic, tricicleta Scramble Bug se desface din 3 miscari si are aspectul unei insecte adevarate. Pliati picioarele din spate, pliati dedesubt picioarele din fata si manerele si tricicleta Scramble Bug este gata de calatorie sau de depozitare.

otter.ro

 

Mai multe triciclete fara pedale pentru calarit (copii 1-3 ani) am prezentat si in acest articol. Iar daca esti in cautarea unei triciclete cu roti si pedale, pentru copii mai mari, modelele de triciclete disponibile la magazinele online din Romania, le vei gasi aici: Triciclete | Sport si miscare.

Tricicletele Scramble Bug de calarit le gasesti in oferta eMAG.ro, BeKid.ro si la Nichiduta.ro.

answear.ro