depurtat.ro

Casca de protectie OK Baby

 

Casca pentru protectia capului No Shock este recomandată pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 20 luni, protejand zonele sensibile ale capului, inclusiv a fontanelei, împotriva loviturilor accidentale, inerente acestei perioade a primilor paşi.

yves-rocher.ro

 

Casca de protectie Chicco

 

Casca de protectie a fontanelei Chicco il fereste pe bebelusul dvs. de micile lovituri la care este expus cand incepe sa se deplaseze in genunchi si coate si exploreaza lumea care il inconjoara. (8-18 luni).

epantofi.ro

 

Casca de protectie Big

 

Casca de protecie a capului Big dispune de un design special care protejează capetele copiilor cu varsta peste un an. Casca poate fi ușor ajustata la dimensiunea capului copilului prin intermediul butonului rotativ. Cureaua anti-alunecare barbie cu push-in prindere clip asigură o fixare sigură. Casca îndeplinește toate reglementările de siguranță relevante și, prin urmare, este adecvata pentru asigurarea protecției capului în timpul pedalării, skateboarding și patinaj cu role (pentru copiii cu varsta peste 3 ani). Casca de protectie este recomandata copiilor cu varsta peste 1 an, are dimensiunile de 27 x 21 x 14 cm si este potrivita pentru copiii cu dimensiunea capului de 48 cm si pana la 54 cm.

 

mai multe modele de casti si accesorii (genunchiere, cotiere, manusi) pentru protectia copiilor mai maricei, puteti gasi si in sectiunea Jucarii Supermamici: Sport si Miscare | Accesorii si protectie

answear.ro