Rudraksha (rudrasca) este denumirea unui copac cu fructe albastre, semintele acestor fructe fiind folosite la crearea acestor norocoase bijuterii. Acest copac se gaseste cel mai des in Asia de Sud Est, Nepal si India. Se spune ca Shiva, vazand nenorocirile omenirii a varsat o lacrima (rudra) si in acel loc a crescut primul copac Rudraksha. Semintele copacului Rudraksha (Elaeocarpus granitrus) detin un loc foarte important in hinduism , ele fiind inzestrate cu multiple proprietati divine si mistice.

De mii de ani bijuteriile Rudraksha au fost folosite pentru atractia de energii benefice, noroc, vindecare totala si pentru atragerea de oportunitati favorabile celui care le poarta. Se spune ca bijuteriile Rudraksha, cerceii, colierele, amuletele sau bratarile sunt niste bijuterii Feng Shui foarte puternice care te ajuta sa atingi succesul in tot ceea ce faci in viata. Aceste margele elimina stresul si aduc purtatorului liniste, noroc si pace interioara.

In mai mult de 6.500 de ani de utilizare semintele de Rudraksha nu au dovedit ca produc efecte secundare negative. Dar binefacerile semintelor de Rudraksha creat o adevarata psihoza. Rudraksha aduce claritate, ascute mintea și crește puterea de intuiție, creează „cercuri de protecție” și elimina obstacolele din calea succesului tau. Bijuteriile cu Rudraksha sunt considerate bijuterii de suflet, deoarece au puterea de a influența și de a proteja viața purtatorului. Sufletul creste numai prin vibrații înalte, pașnice, divine, iar bijuteria de suflet transmite aceste vibratii. Bijuteriile cu Rudraksha au fost purtate de Buddha, Gandhi, Dalai Lama si multi alti yoghini indieni iluminati.

 

Amuleta Feng Shui Rudraksha

 

Amuleta Feng Shui norocoasa cu Rudraksha cu ochii protectori decorati cu nodul mistic de culoare rosie. Un accesoriu foarte usor de folosit. Se poate atarna la chei, geanta, portofel, rucsac sau se poate tine in casa sau la birou.

CITESTE SI:  Cos pentru picnic mare din rachita pentru 4 persoane

 

 

Bratara norocoasa Rudraksha

 

Aceasta este o bratara Feng Shui norocoasa cu seminte de Rudraksha absolut deosebita cu Rudraksha pe snur rosu. Lungime (cm) reglabila, latime 7 cm si greutate 5 grame.

 

 

Bratara cu 18 seminte Rudraksha si turcoaz

 

Bratara norocoasa Feng Shui cu 18 seminte Rudraksha si piatra de turcoaz. Designul acestei bijuterii cu seminte de rudraksha este foarte versatil, bratara putand fi purtata la o rochita de vara sau chiar si sub o camasa office.

 

 

Colier cu seminte de Rudraksha

 

Colier elegant Feng Shui cu semintele de Rudraksha, purtatoare de noroc, avand lungimea de 90 de cm. Colierele facute din margelele de Rudraksha sunt considerate a fi norocoase si pline de potential , ingloband o profunda semnificatie astrologica si niste puteri vindecatoare extraordinare.Exista credinta ca purtatorul unor astfel de margele este de neatins de pacate si protejat fata de orice gand malefic sau fapta rea.

 

Cercei cu seminte de Rudraksha

 

Cercei norocosi Feng Shui cu seminte de Rudraksha cu 5 mukhi si inchizatoare metalica argintie. Din cele mai vechi timpuri utilizatori și purtatori de cinci mukhi Rudraksha au acumulat beneficii fizice și materiale maxime. Purtarea unei bijuterii cu 5 mukhi Rudraksha este ca un inger de ghidare spre bunastare. Aceasta Rudraksha protejaza purtatorul impotriva bolilor. Se spune ca trei bile de Rudraksha cu 5 mukhi scufundate peste noapte intr-un pahar cu apa si apa bauta dimineata pe stomacul gol, regleaza tensiunea arteriala.

CITESTE SI:  Indragostiti de Valentine„s Day? Bijuterii cadou pentru EL si pentru EA

 

 

Mai multe bijuterii Feng Shui, bijuterii aducatoare de noroc, coliere, cercei, amulete sau bratari cu seminte de Rudraksha, puteti cumpara la cele mai mici preturi de la Feng Shui For Life.