decathlon.ro

Mult premiatul brand Little Helper isi propune sa ii dezvolte deplin pe cei mici asa ca include in gama de produse si statia artistica 4-in-1. Birourile din lemn 4 in 1 pentru copii de la Little Helper Art-Station le puteti gasi in oferta magazinului online emag (Birouri ArtStation).

Birourile 4 in 1 Art Station

Nu sunt toti, cei mici, “artisti” la mazgalit cu creta, pensula sau carioca? Art station este un “mini-atelier” pentru a isi exprima inclinatiile creative, care, in plus, are avantajul de a-i impune copilului o pozitie corecta de stat la birou. ArtStation: un birou inclinat cu 4 functii, care se transforma in sevalet si tabla de culori. Creat de brandul premiat Little Helper.

mindblower.ro

 

Pastrand aceeasi linie de design de la FunPod si FunStation, acest unic 4-in-1 birou, tabla de creta si sevalet. Scaunul este integrat si include o masa reversibila care poate fi transformata in sevalet prin simpla culisare. Sevaletul poate fi folosit si ca tabla verticala sau poate prinde hartia cu clamele oferite.

 

Proiectat sa completeze gama Little Helper, ArtStation va arata foarte bine intr-un dormitor, intr-o camera de joaca sau oriunde in casa si nu va ocupa nici prea mult spatiu. Intr-o varietate de culori, ArtStation este inceputul oricarui mic artist.

otter.ro

 

Little Helper isi propune sa ii dezvolte deplin pe cei mici asa ca include in gama de produse si statia artistica 4-in-1. Foarte puține birouri înclinate pentru copii sunt pe piață – aproape deloc. Chiar si la comanda este greu acceptat acest tip de birou-pupitru, atat de indicat pentru pozitia corecta la masa de scris/desenat.

 

In conformitate cu toate standardele Europene de siguranta, ArtStation include un buzunar pentru creioane, pensule sau mici recipiente de vopsea. Biroul din lemn pentru copii mai mici Little Helper – ArtStation este foarte usor de asamblat, insa poate mai important pentru parinti este si usor de curatat. Veti primi 7 ani garantie de la producator. Biroul are o greutate de 8 kg si dimensiunile 43.2 x 63.5 x 20.3 cm.

Birourile 4 in 1 Art Station

Birourile din lemn 4 in 1 pentru copii Little Helper Art-Station le puteti gasi in oferta magazinului online emag (Birouri ArtStation).

answear.ro