depurtat.ro

Motorola MBP30 Digital Video Baby Monitor vine cu tot ce ai nevoie pentru a monitoriza și a iti vedea copilul tau oriunde in casa. Cu microfon de înaltă sensibilitate ce va va avertiza cu privire la orice sunet sau miscare in timpul zilei sau noaptea. Clema practică pentru unitate face monitorizarea ușoară atunci când va deplasati în jurul casei, veti putea lua display-ul cu dvs. oriunde v-ati duce. Funcția de comunicare 2-way vă permite să vorbiti cu micutul prin intermediul unității centrale.

depurtat.ro

vezi pretul la eMAG sau altex

De multe ori pentru parinti, sarcina de a găsi o modalitate de supraveghere a copilui pentru a vă asigura liniste in ganduri atunci cand nu sunteti la el in camera, poate fi o sarcina descurajatoare. Din fericire, există baby monitor Motorola, modelul mbp30, conceput pentru a satisface orice nevoie. Tot ce veți avea vreodată nevoie este ambalat frumos într-o singura cutie, și va va servi multi ani de acum inainte, intrucat il puteti folosi si cand copilul creste, până la 4 camere pot transmite in acelasi timp pe monitorul pe care il aveti la indemana.

otter.ro

Aparatul video de supraveghere al bebelusului Motorola MBP30 beneficiaza de tehnologia Crystal Clear Sound iar display-ul acestuia este un LCD de 2,4 inch color. Camera de supraveghere a bebelusului transmite semnal pana la 150m si monitorizeaza inclusiv in infrarosu. In momentul in care ati iesit din aria de transmisie va avertizeaza sonor. Unitatea parintelui ce o puteti lua la purtator este reincarcabila si are un indicator ce va va avertiza atunci cand bateria este pe cale sa se descarce.

Cu un monitor ce reda imagini video clare, folosind tehnologia cu infrarosu, cu siguranta vei vedea beneficiile Motorola MBP30, mai ales in miez de noapte, pentru ca nu vei mai fi nevoit sa dai fuga in camera lui, sa aprinzi lumina (si chiar sa il trezesti) pentru a verifica daca totul este OK. Vei putea observa bebelusul direct din camera ta fara a il deranja, cu ajutorul imaginilor redate in infrarosu primite prin receptorul wireless.

Comunicarea 2-way este un lucru extraordinar de util, intrucat daca micutul este agitat ii puteti canta un scurt cantecel sau sa il alinati de la distanta, astfel incat acesta auzind vocea cunoscuta iubitoare, reconfortanta si linistitoare a parintilor va adormi imediat la loc.

vezi pretul la eMAG sau altex

answear.ro