depurtat.ro

Fiskars are o experiență îndelungată în fabricarea cuțitelor. Si prin indelungata, intelegem sute de ani!. Cuțitele Fiskars rezistă la testul timpului în ce privește calitatea, designul, siguranța și confortul. Dacă prepari sushi sau doar tai o felie de pâine, cuțitele Fiskars fac munca în bucătărie ușoară și mult mai plăcută. Intreaga colectie de cutite de calitate marca Fiskars o gasiti la Vexio si emag, va prezentam mai jos o mica parte din gama de cutite Fiskars din gama Edge si Fuzion, cutite de calitate, rezistente si la un pret mai mic decat daca le-ati comanda de la un magazin specializat.

Aici Catalogul Fiskars

Cutitele marca Fiskars sunt confectionate din otel inoxidabil, sunt prevazute cu manere anti alunecare si sunt create astfel incat sa fie deosebit de rezistente la spalarea in masina de spalat vase.

Cutite de calitate marca Fiskars in oferta la eMAG

Cutite de calitate marca Fiskars in oferta

Cuțitele Fiskars Edge au un design modern, atractiv și caracteristici inovatoare ce oferă ușurință în utilizare. Lamele fabricate din oțel de înaltă calitate au o formă specială ce oferă mai multă rezistență tăișului. Sunt îmbinarea perfectă între stilurile cuțitelor din toată lumea. Trecerea fină dintre lamă și mânerul ergonomic permite utilizarea diferitelor stiluri de tăiere și fac cuțitul foarte ușor de manevrat. Învelișul special PTFE oferă o finisare atractivă și ajută la curățarea lamei, sporește durabilitatea, și previne lipirea alimentelor pe lamă.

Cutit pentru paine FISKARS 978305

Cutit pentru paine FISKARS 978305

Cutitul bucatarului Fiskars, modelul de 19 cm este un cuţit de bucătărie tradiţional cu lamă lată pentru tocat legume şi tăiat carne.

Cutitul bucatarului pentru legume si carne

Cutitul bucatarului pentru legume si carne

Cuţitele Fiskars Fuzion combină calitatea Fiskars cu tradiţia japoneză. Inspiraţia de la baza conceperii acestor cuţite provine din stilul unic şi minimalist al designului japonez. Mânerele anti-alunecare asigură o priză bună, gama include câte un cuţit perfect profilat şi armonios pentru fiecare tip de ingredient.

Cuţit Usuba Fiskars 977834 de 17 cm si 194 g, ideal pentru tocat şi feliat legume.

Cutit Fiskars Fuzion:t toaca & taie legume

Cutit Fiskars Fuzion toaca si taie legume

Fiskars Santoku, o alternativă pentru cuţitul de bucătărie tradiţional, poate fi utilizat pentru toate tipurile de tăiere în bucătărie.

flanco.ro/
Cutit Santoku pentru carne, peste si legume FISKARS 978331

Cutit Santoku taie carne, peste si legume

Cuţitele din gama Solid Fiskars sunt destinate utilizatorilor exigenți, cu standarde înalte de calitate, ce acordă atenţie deosebită confortului ergonomic şi tăişului excelent al lamei dar în același timp, doresc cuţite cu un design atrăgător şi modern. Datorită mânerelor anti-alunecare, aceste cuţite sunt deosebit de confortabile la lucru, iar lama forjată manual le asigură un echilibru perfect. Opritorul special pentru deget previne orice contact accidental dintre degete şi lamă. Lamele prezintă o suprafaţă durificată special, astfel încât cuţitele rămân ascuţite o perioadă foarte îndelungată.

Cutit profesional curatat legume si fructe

Cutit profesional curatat legume si fructe

Cuţitele FunctionalForm Fiskars sunt printre cele mai apreciate produse Fiskars. Acestea au fost concepute pentru utilizarea zilnică în bucătărie, cu accent deosebit pe ergonomie, funcţionalitate şi siguranţă, prezentând caracteristici precum mânerul Softouch® cu opritor pentru deget, care asigură o priză sigură şi confortabilă. Profilul ergonomic al mânerelor cuţitelor FunctionalForm este conceput să vă ofere poziţia de lucru cea mai confortabilă şi, în acelaşi timp, o prezenţă modernă. Lama are un tăiş excelent, uşor de întreţinut cu ajutorul unui dispozitiv de ascuţit Fiskars.

Cutitul Fiskars Deba este polivalent, potrivit pentru orice utilizare în bucătărie, în special foarte bun pentru tăiat legume.

Cutit Fiskars Fuzion Deba ideal in bucatarie

Cutit Fiskars Fuzion Deba ideal in bucatarie

Gama de cuţite Fiskars KitchenSmart cuprinde cuţite de bucătărie destinate utilizării zilnice. Mânerele robuste şi opritorul pentru deget garantează o priză bună şi sigură, oferă confort maxim în timpul utilizării. Aceste cuţite au o lamă deosebit de ascuţită şi sunt uşor de întreţinut cu ajutorul dispozitivului de ascuţit cuţite Fiskars sau al unei pile de ascuţit.

Cuţitul Yanagiba 977848, un cutit de bucatarie lung şi multifuncţional, ascuţit pe o parte în stil japonez. Ideal pentru feliat şi filetat peştele.

Cutit Fiskars ideal pentru taiat si filetat pestele

Multifunctional ideal la taiat si filetat peste

Intreaga colectie de cutite de calitate marca Fiskars o gasiti la Altex si la EMAG.

answear.ro