Spargatorul de nuci Nut Hammer Roger Arquer / Menu este un produs din categoria de instrumente, ustensile si unelte pentru bucatarie din gama premium. Spargatorul de Nuci Nut Hammer este ideal pentru a sparge nuci dar si alune, migdale, etc. Manerul este realizat de lemn de frasin, partea de sus din otel si un suport de silicon. Asigurati-va ca utilizati spargatorul de nuci numai pe suprafete rezistente la lovituri. Spargatorul de nuci, alune si migdale Nut Hammer poate fi cumparat de la SomProduct.

Dimensiuni Nut Hammer: Spargatorul de nuci are o inaltime de 30 cm, latime de 8 cm si adancime de 6 cm. Material: Lemn de frasin, otel, Inox, Silicon. Culoare: Negru, Natural. Greutatea: 0,47 kg.

 

Designer: Roger Arquer. Nascut in Barcelona in 1975, Roger Arquer a absolvit Scoala Superioara de Design (ESDi Escola Superior de DISSENY industrial). La scurt timp dupa absolvire, sa mutat la New York, unde a lucrat cu mai multi designeri si artisti. In 2003, sa mutat la Londra pentru a participa la un MA in produse de design. Urmand sa-si deschida propriul studio la Londra in 2005, lucrand de atunci cu companii precum Royal VKB, Eno, Muji, Bosa, Zilio, Boo in Barcelona, Thorsten Van Elten si Mathmos.

Filosofia Menu este simpla. Colaborarea cu designeri talentati va face ca obiectele sa fie apreciate acum si pentru totdeauna. Menu lucreaza cu persoane creative din lumea arhitecturii și designului pentru a realiza produse de inalta calitate cu un aspect scandinav. Menu cauta permanent soluții inteligente pentru o viață moderna. Realizeaza obiecte frumoase pentru utilizarea de zi cu zi, fie că este un element indispensabil, accesoriu de bucatarie, un raft sau un vas, care ofera un aer aparte locuintei. Spargatorul de nuci, alune si migdale Nut Hammer poate fi cumparat de la SomProduct.

CITESTE SI:  Tigaie ceramica BIOLUX fara teflon pentru peste