depurtat.ro

Nu putem spune despre covoarele multicolore ca sunt usor de integrat in designul si coloristica unei camere, indiferent ca este un living, un dormitor sau un hol. Acest lucru nu inseamna insa ca sunt destinate doar camerei copiilor! Covoarele multicolore pot fi amplasate si intr-un living spatios sau dormitor, cu conditia ca acestea sa nu faca un contrast de prost gust cu alte game coloristice din camera. Se recomanda ca acestea sa fie amplasate in camerele moderne, luminoase si spatioase, cu pereti intr-o singura culoare (de preferinta alb), pe o gresie sau pe un model de parchet unicolor de culoare deschisa.

Va prezentam mai jos mai multe modele de covoare colorate, din oferta magazinelor online de covoare SomProduct (covoare de calitate la preturi nu neaparat mici), Esteto, MobiDeco, CEL.ro, eMAG.roelefant si Decorino.

yves-rocher.ro

Covoare colorate la eMAG

Covor Eko Siesta Multi, 75×150 cm.

Covor Eko Siesta, 155×230 cm, Multicolor.

Covor Eko Young Multy Colour, 80×300 cm.

Covor Eko Young Multicolor, 120×180 cm.

Covor colorat City 160 x 230 cm , 2110 gr  mp.

Covor City multicolor 160 x 230 cm.

Covor colorat Eko Young Multy Dots, 120 x 180 cm.

Covor colorat Eko Smart Multi, 160 x 230 cm.

Covor colorat Feel din lana 100%, dimensiuni 140 x 200 cm.

Covor colorat Pierre Cardin Patchwork, 80×150 cm, 2600 g/m². Pierre Cardin este un adevarat clasic in moda, cu o istorie de 70 de ani. Mizati pe calitate si stil de exceptie in ceea ce priveste moda de interior si cea din dormitor.

Covoare colorate la SomProduct

Covor multicolor Silk Lane The Rug Republic, 160 x 230 cm.

Covor multicolor Ethnic Rug Republic 190 x 290 cm.

Covoare colorate SomProduct

Covoarele Arte Espina nu sunt deloc ieftine, brandul Arte Espina este unul de lux, fiind un lider în design-ul contemporan și operează în întreaga lume, fiind fondat în 2000 de către Theo și Margo van Dooren. Este un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul în care trăim si decoram casele noastre. Covorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila. Mai multe modele de covoare colorate de diverse dimensiuni vei gasi in oferta magazinelor online Esteto, MobiDeco, CEL.ro, eMAG.roelefant si Decorino

flanco.ro/

Covoare Arte Espina Covor Funky Multicolor, Tesut mecanic.

Covor Spirit Multicolor, Tesut manual.

Covor colorat Arte Espina Covor Diamond Rosu Portocaliu, Tesut manual.

Covor Funky Arte Espina Multicolor, Tesut mecanic.

Covor Funky Multicolor Arte Espina Tesut mecanic.

Covor Spirit Multicolor, Tesut manual Arte Espina.

Covor Adam Daily Flow Multicolor.

Covor Spirit Multicolor, Tesut manual Arte Espina Model 3130-75.

Covor Artist Multicolor, Tesut mecanic. Noua colectie de covoare Move din gama Arte Espina are o varietate uimitoare de modele moderne și pline de culoare. Suprafata covorului este matasoasa, moale și plăcuta la atingere. Covorul Artist are o calitate excelenta, este rezistent și ușor de curățat.

Covor Vintage Multicolor, Tesut mecanic. Covorul Vintage se remarca prin cromatica si eleganta sa subtila. Se potriveste perfect oricarui spatiu si stil si cu siguranta va a crea o atmosferă specială și va armoniza living-ul sau dormitorul dumneavoastra.

Covor Spirit Multicolor, Tesut manual.

Covor Joy Multicolor, Tesut manual.

Mai multe modele de covoare colorate de diverse dimensiuni vei gasi in oferta magazinelor online Te invitam sa alegi covorul perfect pentru tine din colectia magazinelor online de covoare SomProduct (covoare de calitate la preturi nu neaparat mici), Covoare colorate la eMAG, MobiDeco, CEL.ro, eMAG.roelefant si Decorino, magazine de unde am selectat cele prezentate in imaginile de mai sus.

answear.ro