depurtat.ro

Acum, atmosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferite: albastru, verde, maro de Proiectorul si lampa cu sunetele Elefantul Eddie de la Summer. Cantecele de leagan si sunetele din natura vor intregi peisajul de vis, iar bebelusul tau va avea parte de un somnic linistit si odihnitor.

depurtat.ro

Lampa pentru bebelusi va proiecta pe tavanul/peretii camerei, stelele si luna. In functie de preferintele bebelusului, culoarea proiectiilor poate fi selectata : albastru, verde, maro. Cele 3 cantece de leagan, 2 tipuri de sunete din natura si sunetul batailor inimii sunt ideale pentru a linisti bebelusul inainte de somn. Lampa functioneaza si ca lumina de veghe. Este dotata cu functie de auto-oprire, dupa 30 de minute de functionare. Necesita 3 baterii tip A, incluse in colet. Varsta Recomandata: 0 + luni.

Mai multe lampi de veghe aici

noriel.ro

Cumpara acum, un proiector de lumini cu sunete pentru camera bebelusului, la cel mai ieftin pret posibil pentru un produs de calitate, al unei marci renumite in ceea ce priveste articolele pentru copii. Poate fi cumparat de la eMAG si bestkids.

answear.ro