depurtat.ro

Nu mai este mult pana cand Mos Craciun o sa se strecoare pe horn pentru a pune sub bradutul tuturor celor care au fost cuminti anul acesta, cadoul preferat. Fiecare casa trebuie impodobita cu un frumos brad de Craciun. Bradul natural vine impreuna cu o serie de neajunsuri, de aceea bradul artificial verde este solutia perfecta. Cumpara-ti din timp bradul perfect de Craciun! Vrei sa cruţi un brad adevărat? Alege de Crăciun un bradut artificial, din fibră optică, impunător, rezistent, strălucitor şi din interior luminat. Fibra optica si plasticul deştept din care sunt făcuţi brazii transportă lumina prin acele bradului şi creează un efect de lumină excelent. Pe întuneric, cu globurile ce se pot ataşa suplimentar, brazii de plastic din această colecţie devin adevărate orgi de lumină. Haideţi să-i cunoaşteţi pe toţi! Bradutii artificiali (insa si naturali sau decoratiuni specifice Craciunului) mai jos prezentati ii gasiti la Braduti artificiali de Craciun la preturi rezonabile dar si in Oferta de Craciun eMAG iar bradutii de Craciun naturali ii gasesti la Floraria Online Floria (Braduti in Ghiveci ce pot fi facuti cadou alaturi de un buchet de flori).

Oferta eMAG de Craciun

depurtat.ro

Braduti naturali in Ghiveci

Pentru ca se incadreaza in caracterul eco al acestui articol, va recomandam pe langa optiunile de mai jos a brazilor artificiali de Craciun, un bradut natural in ghiveci ce poate fi ulterior plantat. Brazii de Craciun in ghiveci de la Floraria Online Floria au cea mai buna calitate de pe piata.  Abies Nordmanniana sau bradul de Caucaz face parte din familia brazilor argintii si se intalneste in Nordul Anatoliei. Are un trunchi mult mai gros decat cel al brazilor romanesti si o coroana mai deasa, conica. Acele sunt de culoarea verde inchis, cu doua dungi albe, obtuze la varf, neintepatoare, dispuse in perie si indreptate catre partea superioara a lujerului. De aceea, brazii Nordmanniana sunt mult mai usor de impodobit si se vor potrivi perfect in peisajul de Sărbătoare al familiei tale. 

Braduti Naturali de Craciun

la  Floria (in ghiveci)

Braduti artificiali

oferta CEL.ro

Mr. BRAD 210 – acest domn semeţ are montată o stea în frunte, o înălţime de 210 cm şi o bază de aproximativ 90 cm. Berechet loc de cadouri sub crengi! Bradut din fibra optica.

Mr. BRAD 240 – Înalţimea sa abia aşteaptă să-şi lumineze acele optice într-o sufragerie spaţioasă. Îşi face fotosinteza artificial, de la priza de 220, consumând foarte puţin. Are o stea în chip de coroană şi opţional, globuri luminoase. Crengile lui sunt pline de acele strălucitoare. Suportul de tip ghiveci abea aşteaptă să aibă în jur cadourile de Craciun!

Haideti sa fim practici. Cu totii iubim brazii de Craciun naturali, dar nu toti ne permitem sa punem un brad natural in apartamentul sau casa noastra. Pentru multi oameni, bradul artificial este un ajutor pentru sarbatorirea Craciunului. Iar pentru natura inseamna ocrotirea a zeci de mii de brazi. Avem destule motive sa cumparam bradutii artificiali de Craciun in loc de bradutii naturali. Impodobiti cu gust si inconjurati de colinde si prajiturele, ei nu ne vor crea probleme, ne vor ajuta sa economisim bani si sa contribuim la protejarea planetei.

otter.ro

Mr. BRAD 150 – la fel ca şi semenii săi înalţi, dar pentru camere mai mici, domnul “un metru şi jumătate” are lumini, stele, forme delicate. Brad artificial, dar jovial, odată băgat în priză, prin venele lui de plastic începe să curgă lumina. Roşu, galben, verde, albastu, alb strălucitor. Cu el, e sărbatoare mare!

Mr. PIN 150 – Un metru şi jumătate de ace fine, în verde colorate. Mr. PIN 150 merge pe frumuseţea strict naturală, conurile fiind naturale, ideal pentru cei ce vor în casă un salut al pădurilor şi după sărbători. Mr. PIN nu are ledurile de sărbătoare, dar există şi în varianta “proaspăt nins”.

Mr. PIN 180 – Entry level în gaşca « păsărilă », impunător, tânărul “180” ţinteşte spre sufrageriile mijlocii, unde încap mai mulţi copii. Din acele lui luminile se-adună şi-aduce-n casă numai voie bună. E cheia de decor pentru ca petrecerea să meargă strună !

Mr. BRAD 60 – Micuţ şi foarte drăguţ, discret, elegant, finuţ. O combinaţie electrică între conceptul de bonsai şi simbolul sărbătorilor de iarnă. Bradut artificial, dar deloc banal. O miniatură cu aspect natural.

Timpul zboara si nici nu-ti dai seama cand a venit luna lui decembrie, tu nu ai terminat cumparaturile pentru Craciun si decorarea casei cu aer de sarbatoare. Pentru cei care prevad aceste scenarii, le-am pregatit o colectie cu decoratiuni pentru un Craciun traditional, linistit si armonios. Coronite pentru usa, decoratiuni pentru bucatarie, living sau dormitor, ti-am pregatit o multime de accesorii pentru a nu-ti scapa nici un detaliu.

Oferta eMAG de Craciun

Vezi mai multe decoratiuni de Craciun. Bradutii artificiali prezentati ii gasiti in Oferta eMAG dar si la Preturi Rezonabile CEL.ro iar bradutii de Craciun naturali ii gasesti la Floraria Online Floria (Bradutii in Ghiveci ce pot fi facuti cadou alaturi de un buchet de flori).

answear.ro