Cu un aspect compact, Apres Ski-urile si cizmele de iarna si zapada Tecnica Moon Boot sunt recunoscute imediat, si nu doar literelor mari cu aspect groovy ce prezinta cu mandrie conceptul Moon Boot, cizmele cu design de incaltaminte pentru astronauti. Original Moon Boots de la Tecnica reprezinta emblema de lux a încăltămintei italiene de iarna, fiind perfecte pentru a merge la schi sau pur si simplu daca ai nevoie ca in zilele geroase sa mentii caldura picioarelor tale. Tecnica produce incaltaminte inca din 1936 in Italia, iar de la un mic producator de bocanci si ghete a ajuns astazi unul dintre liderii producatori de incaltaminte de dama outdoor si sport, fiind mai ales recunoscuta datorita ghetelor Moon Boot, ajunse astazi celebre

Cizmele Tecnica, Ghetele si apres ski-urile de zapada Tecnica Moon Boot pentru femei le gasiti in magazinele online MyCloset, Biblooamazon.co.uk si Boutique Mall.

Tecnica Moon Boot sunt cu adevărat perechi de cizme si apres skiuri de zapada clasice, un adevarat reper in moda pasionatilor de sporturi alpine, create pentru prima dată în 1971, inspirate fiind de momentul aselenizarii si de costumatiile unice purtate de astronauti in spatiul cosmic. Tecnica Moon Cizme sunt calde, rezistent la apa, si vin intr-un curcubeu de culori si o gama larga de modele sportive sau casual.

Datorită designului lor funky si a confortului deosebit ce il ofera, cizmele Moon Boot sunt o alegere excelentă pentru apres-ski. Aceste cizme sunt o mare usurare pentru picioarele incercate in manevrele impresionante din timpul sesiunilor de schi, totodata avand un aspect deosebit cu care vei atrage toate privirile. Disponibile într-o varietate de culori vii si modele diferite, cizmele Moon Boot retro funky, arata deosebit iar picioarele tale se vor simti mai bine.

CITESTE SI:  Cizme si ghete de dama pentru iarna modele sport Etnies, Nike si Puma

 

 

 Cizmele TecnicaGhetele si apres ski-urile de zapada Tecnica Moon Boot pentru femei le gasiti in magazinele online MyCloset, BIBLOOamazon.co.uk si Boutique Mall.