Elegante, feminine și măgulitoare sunt caracteristicile cheie ale articolelor de imbracaminte de dama, si in special a costumelor pentru femei marca Laura Scott, unul dintre brandurile emblematice intrucat imbracamintea pentru femei sub sigla Laurei Scott este recunoscuta pentru faptul nu are nicio problema cu a isi asuma riscuri.

Costum dama Laura Scott (din 2 piese), compus din sacou blazer la un nasture si pantaloni cu croiala pentru cizme. Blazer conic la un nasture, cu 3 buzunare cu clapeta si un buzunar. Din oferta magazinelor online FashionDaysBonPrix si BonPrix.

Lungime cca. 58 cm Croiala care accentueaza foarte bine formele. Blazer: Se curata doar la curatatorie. Pantaloni in stilul 5 buzunare. Lungime interioara cca. : Marimea N 83 cm, marimea K 78 cm, marimea L 90 cm. Talie ceva mai joasa. Croiala pentru cizme. Moda sexy de la LAURA SCOTT – material stretch moale din 64% poliester, 34% vascoza, 2% elastan. Captuseala blazer: 100% poliester.

 

mai multe modele de costume office pentru femei si la eMAG.ro

Costum dama cu pantaloni brand Laura Scott , compus din costum din 2 piese. sacou tip blazer cu un 1 nasture, guler tip esarfa colorat contrastant, 3 buzunare cu clapeta. Captusit. Lungime cca. 58 cm. Croiala care accentueaza foarte bine formele. Se curata doar la curatatorie. Pantalon cu 2 buzunare cu clapeta in fata si 2 buzunare decorative cu clapeta, fiecare in culori contrastante. Lungime interioara cca. : Marimea N 83 cm, marimea K 78 cm, marimea L 90 cm. Talie ceva mai joasa. Minicroiala pentru cizme. Din 64% poliester, 34% vascoza, 2% elastan. Captuseala: 100% poliester. Culoare petrol.

 

mai multe articole de imbracaminte de dama Laura Scott, costume, sacouri, pantaloni, rochii de seara, rochii cocktail, pantaloni, gecute de dama, cam tot ce are nevoie o femeie moderna in garderoba sa gasiti la  FashionDaysBonPrix si BonPrix.

Free Divi WordPress Theme, Find new Free Android Games at dlandroid24.com