Elegante, feminine și măgulitoare sunt caracteristicile cheie ale articolelor de imbracaminte de dama, si in special a costumelor pentru femei marca Laura Scott, unul dintre brandurile emblematice intrucat imbracamintea pentru femei sub sigla Laurei Scott este recunoscuta pentru faptul nu are nicio problema cu a isi asuma riscuri.

Costum dama Laura Scott (din 2 piese), compus din sacou blazer la un nasture si pantaloni cu croiala pentru cizme. Blazer conic la un nasture, cu 3 buzunare cu clapeta si un buzunar. Din oferta magazinelor online FashionDaysBonPrix si BonPrix.Lungime cca. 58 cm Croiala care accentueaza foarte bine formele. Blazer: Se curata doar la curatatorie. Pantaloni in stilul 5 buzunare. Lungime interioara cca. : Marimea N 83 cm, marimea K 78 cm, marimea L 90 cm. Talie ceva mai joasa. Croiala pentru cizme. Moda sexy de la LAURA SCOTT – material stretch moale din 64% poliester, 34% vascoza, 2% elastan. Captuseala blazer: 100% poliester.

 

mai multe modele de costume office pentru femei si la eMAG.ro

Costum dama cu pantaloni brand Laura Scott , compus din costum din 2 piese. sacou tip blazer cu un 1 nasture, guler tip esarfa colorat contrastant, 3 buzunare cu clapeta. Captusit. Lungime cca. 58 cm. Croiala care accentueaza foarte bine formele. Se curata doar la curatatorie. Pantalon cu 2 buzunare cu clapeta in fata si 2 buzunare decorative cu clapeta, fiecare in culori contrastante. Lungime interioara cca. : Marimea N 83 cm, marimea K 78 cm, marimea L 90 cm. Talie ceva mai joasa. Minicroiala pentru cizme. Din 64% poliester, 34% vascoza, 2% elastan. Captuseala: 100% poliester. Culoare petrol.

 

CITESTE SI:  Colanti negri cu tinte aspect Rock

mai multe articole de imbracaminte de dama Laura Scott, costume, sacouri, pantaloni, rochii de seara, rochii cocktail, pantaloni, gecute de dama, cam tot ce are nevoie o femeie moderna in garderoba sa gasiti la  FashionDaysBonPrix si BonPrix.