depurtat.ro

In cazul in care doriti sa mobilati bucataria iar bugetul nu este foarte generos, va recomandam o bucatarie slim, mai ieftina si confectionata din pal, mobila de culoare deschisa si pretabila pentru bucatarie:  culoare stejar sonoma-alb.

yves-rocher.ro

Setul de mobila de bucataria Daria este format din 10 corpuri, 5 superioare si 5 inferioare acoperite cu un blat rezistent si are o lungime de 2 metri, o inaltime a corpurilor inferioare de 85 cm si a celor superioare de 60 cm. Latimea de 30 cm a bucatariei Daria ii confera un aspect slim, fiind recomandata celor pentru care suprafata bucatariei este limitata si doresc sa aiba loc si pentru o masa mai generoasa.

Bucatarie ieftina Daria culoare stejar sonoma-alb de 200cm

Bucatarie ieftina Daria culoare stejar sonoma-alb de 200cm

 

Corpurile suspendate ale bucatariei Daria sunt prevazute cu 3 dulapioare cu usi cu deschidere orizontala, si inca un corp mai lat cu doua usi cu deschidere verticala. Geamul din plastic rezistent ale dulapiorului cu deschidere verticala este de efect dar si util atunci cand doriti sa aveti la vedere anumite lucruri. Poate nu chiar farfurii si castroane precum cele din imagine insa cu siguranta il veti gasi foarte util.

flanco.ro/
Corpurile Suspendate Bucataria Daria Vento

Corpurile Suspendate Bucataria Daria Vento

 

Cele 5 corpuri inferioare ale bucatariei Daria sunt acoperite cu un blat de calitate si ofera ergonomie sporita atat datorita celor doua sertare utilizabile pentru tacamuri si/sau accesoriilor si produselor necesare intr-o bucatarie precum si, tinand cont de inaltimea acestora de 85 cm, pot fi modulate astfel incat sa acopere si masina de spalat rufe sau vase in cazul in care va doriti electrocasnicele de bucatarie sub blat. Si asta fara modificari ale mobilei.

Corpuri inferioare bucatarie Daria Vento

Corpuri inferioare bucatarie Daria Vento

O mobila de bucatarie de calitate si la un pret foarte bun, in mod special atunci cand intra intr-o campanie de reduceri si tinand cont de lungimea acesteia de 2m, bucataria Daria Vento ar trebui luata in calcul atunci cand bugetul dvs. nu este foarte generos si doriti sa schimbati rapid si usor mobila de bucatarie. Cel mai mic pret la bucataria Daria il veti gasi aici.

answear.ro