depurtat.ro

O data cu aparitia sistemului de apa curenta, chiuveta a devenit una dintre cele mai importante si moderne elemente din casa, a doua cea mai importanta, dupa aragaz. O chiuveta este esentiala pentru foarte multe activitati si ca urmare a importantei sale conventionale chiuveta a fost construita in dimensiuni mari, fiind pozitionata suspendata pe un perete sau pe un picior care asigura sustinerea si fixarea in podea. O alta caracteristica a design-urilor a fost lipsa blaturilor Aceasta avea atasata o scurgere si un robinet montate in  perete ceea ce reprezinta o forma rudimentara a chiuvetelor moderne din ziua de astazi. O chiuveta de calitate fabricata din granit sau tectonita, pe termen lung, se va dovedi o investitie extrem de rentabila si profitabila datorita caracteristicilor si materialelor din care este fabricata o asemenea chiuveta de bucatarie (sau de baie).

De asemenea, nu uitati sa consultati in permanenta site-urile Mathuas, badabum.ro si eMAG.ro  pe care se comercializeaza astfel de chiuvete tectonite intrucat cu siguranta veti putea nimeri o oferta care sa vi se potriveasca atat in bucatarie cat si in bugetul alocat utilarii acesteia.

O prima evolutie se inregistreaza in momentul in care au aparut aceste chiuvete tectonite care, avand o serie de caracteristici deosebite ofera posibilitatea de a aborda noi design-uri si idei de amenajare pentru bucataria dumneavoastra.

yves-rocher.ro

Caracteristicile deosebite ale chiuvetelor tectonite

La ora actuala pe piata se pot gasi o multime de modele de chiuvete cu tectonite, personalizate sau nu, care ofera intregii bucatarii o personaliate proprie. Practic acese chiuvete sunt incorporabile, ceea ce usureaza munca oricarei persoane ce realizeaza amenajari dar si ofera mai mult confort in utilizare. Pentru a satisface chiar si cele mai inalte exigente producatorii utilizeaza cele mai moderne tehnologii dar si cele mai calitative materiale. Inainte de a le comercializa, producatorii realizeaza diferite teste pentru a se asigura de calitatea despre care mentionam mai devreme.

Design-ul, eleganta si functionalitatea reprezinta una dintre caracteristicile principale ale acestor chiuvete Tectonite. Datorita faptului ca sunt incorporabile cu elemente de design unice, sunt capabile sa sporeasca estetica si functionalitatea bucatariei.

Fata de alte modele de chiuvete ce se gasesc pe piata, cele cu tectonita prezinta o rezistenta sporita fata de agentii externi datorita materialului exceptional din care este fabricat. Tocmai acest material il face sa fie pretabil pentru utilizare zilnica, in special intr-o bucatarie in care se gateste in permanenta. Particulele din sticla utilizate pentru stratul superior protector al acestor chiuvete tectonice confera acesteia calitati cu mult superioare in domeniul UV si a rezistentei la abraziune fata de alte materiale similare. Nici macar o tava de cuptor fierbinte nu ii va afecta aspectul estetic rezistand la temperaturi inalte (3000C).

Despre intretinere si alte recomandari

Din punct de vedere al intretinerii aceste chiuvete tectonice, operațiunea de curățare este deosebit de usor de realizat intrucat, chiar daca ati uitat pe marginea chiuvetei un pliculet cu ceai folosit, chiar si dupa 24 de ore se poate curata cu cea mai mare usurinta fara sa ramana pete. Totusi sunt anumite recomandari pe care le fac producatorii pentru a putea beneficia de calitatile extraordinare ale acestor chiuvete tectonice pe termen indelungat.

Utilizand tehnologii inovatoare si perfectionand in continuu conceptul de chiuvete, producatorii au reusit sa creeze modele inedite pe care sa le incorporeze consumatorii in bucatariile lor. In ceea ce priveste pretul, acesta este deosebit de accesibil iar in ceea ce priveste calitatile exceptionale pe care le prezinta, cu siguranta merita investitia. Fata de chiuvetele standard care au nevoie de blaturi si dulapuri pentru a ascunde toate acele tevi si robinete inestetice, acesta pare sa ofere o imagine de ansamblu mult mai estetica si de bun gust fata de predecesoarele sale.

Design deosebit si caracteristici pe masura

Se poate opta pentru modele simple sau imprimate si astfel devin solutia excelenta pentru orice bucatarie ce doreste sa iasa din anonimat sau sa capete putina personalitate proprie. In orice caz, atunci cand vorbim despre amenajarea bucatariei, cu siguranta intreg design-ul trebuie sa ofere confort in utilizare dar si caracteristici care sa sporeasca dorinta de a lucra cu toate elementele care compun bucataria cu multa bucurie fara a va mai gandi la calvarul pe care il provoaca intretinerea si curatarea greoaie. Daca pe lista dumneavoastra de cumparaturi se afla si o chiuveta, merita macar sa cititi cateva informatii esentiale despre calitatile minunate pe care le ofera acest tip de chiuvete moderne. Urmeaza acum sa vedem cu ce ne mai uimesc producatorii si care vor fi materialele utilizate pentru viitoarea generatie de chiuvete.

Chiuvete bucatarie Franke Tectonite

Franke Kitchen system este lider mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie, sisteme inteligente de uz casnic (plite electrice sau pe gaz, cuptoare electrice sau pe gaz, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, combine frigorifice, accesorii), dar si o gama completa de baterii, robinete si tocatoare de bucatarie.

Oferta de Chiuvete FRANKE la eMAG

O chiuveta FRANKE, de calitate elvetiana, fabricata din granit sau tectonita, pe termen lung, se va dovedi o investitie extrem de rentabila si profitabila datorita caracteristicilor si materialelor din care este fabricata o asemenea chiuveta de bucatarie (sau de baie).

flanco.ro/

Va recomandam sa nu uitati sa consultati in permanenta site-urile fabricata din granit, Mathuas (Arabesque) si eMAG.ro pe care se comercializeaza astfel de chiuvete tectonite intrucat cu siguranta veti putea nimeri o oferta care sa vi se potriveasca atat in bucatarie cat si in bugetul alocat utilarii acesteia.

answear.ro