In cazul in care ati cumparat o tableta, si doriti sa profitati la maxim de posibilitatile acesteia, cu siguranta o intrebare va vine in gand. Tableta cumparata permite redarea de continut video la rezolutie HD sau Full HD, ce tip de cablu sau conector aveti nevoie pentru a rula sistemul de operare android, aplicatiile, jocurile si filmele de pe tableta pe un ecran mai mare. In ceea ce priveste conectica tabletelor, desi avem zeci de producatori, piata (si reglementarile internationale) au indus si decis ideea unui numitor comun: mufa micro HDMI. 

Pot conecta tableta sau camera digitala la TV sau la monitor? Ce trebuia sa ai deja ? Bineinteles de o tableta cu mufa micro HDMI si un televizor (fie el led sau LCD) cu intrare HDMI normala sau DVI. Ce ai nevoie? Un cablu micro sau mini HDMI tata si HDMI tata / sau DVI pentru TV / monitor tata, sau daca ai deja un cablu clasic prin care oricum iti conectezi calculatorul la monitor / TV un adaptator micro sau mini HDMI tata – HDMI sau DVI mama, astfel incat sa beneficiezi de cablul existent (care daca este si de o lungime rezonabila de peste 2m, este perfect). Ai nevoie deci de un adaptor sau cablu multimedia, de înaltă calitate, cu tehnologie de ultimă generaţie în transmiterea de imagini şi audio pentru o experienta audio si vizuala perfecta. Aceste cabluri si adaptoare sunt utile nu doar pentru tablete, dar sunt ideale si pentru telefoanele mobile smartphone cu iesire micro HDMI sau camere foto si video digitale.

De unde poti cumpara adaptoare mini sau micro HDMI – DVI pentru conectarea tabletei la TV? Ei bine, gasiti adaptoare si cabluri micro HDMI la urmatoarele magazine (linkuri): altex (adaptoare micro HDMI), eMAG (micro), si emag (cabluri si adaptoare mini HDMI) evomag, CEL.ro.

CITESTE SI:  Tableta Serioux S1005 KTAB 10.1 inch cu husa si tastatura inclusa: recomandari si pret

Adaptoare si cabluri Micro HDMI

Adaptor Hama micro HDMI – HDMI cu cablu scurt, ce permite adaptorului sa stea intins, fara sa creeze presiune asupra mufei tabletei.

 

Cel mai ieftin adaptor micro HDMI – HDMI, ce va permite sa conectati un cablu HDMI tata si in final la TV / Monitor mufa HDMI sau DVI.

 

Cablul micro HDMI – HDMI lung de 2m fost conceput pentru a conecta doua dispozitive, unul dotat cu mufa micro HDMI, iar celalalt cu conector HDMI mare. Poate realiza conexiunea intre un aparat foto, o camera video sau orice alt dispozitiv cu mufa micro HDMI si un televizor sau computer cu terminal HDMI mare.

 

Cablu HAMA High Speed HDMI – Micro HDMI, Ethernet, 2m.

 

Cablu conectare dispozitive digitale si gadgeturi: conecteaza-ti tableta, telefonul smartphone, PSP-ul la monitorul sau televizorul tau prevazut cu intrare HDMI. Model fiabil de la Asus, ACCY-01 micro HDMI – HDMI.

Gasiti adaptoare si cabluri micro HDMI la urmatoarele magazine (linkuri): altex (adaptoare micro HDMI), eMAG (cabluri si adaptoare)evomagCEL.ro.