Caciula, fesul si manusile sunt accesoriile cu care, de regula, iti completezi tinutele de iarna pentru a-ti consolida protectia pe care o doresti atunci cand iesi in aer liber. Totodata, in prag de iarna, un set in culori vii poate reprezenta un cadou perfect. Caciuli, fulare si manusi de dama sau pentru fetite, ce pot aduce zambete intr-o iarna monocolora. Fii in trend cu un fes simpatic de dama, fii cocheta cu un fular asortat sau protejeaza-te de frig cu o pereche de manusi. Iar pretul unui set functioneaza ca un argument in plus: daca esti convinsa ca achizitionand piesele individual, cheltuiala va ajunge la o suma mult mai impovaratoare, setul iti ofera ocazia unei investitii minime, cu atat mai atractiva cu cat este compus din piese de calitate.

Set romantic ce conține șal și căciulă! Piesele conțin fibre metalizate și au câte o floare croșetată aplicată. Căciula este de mărime unică, iar șalul are o dimensiune de cca. 193×18 cm.

 

Set caciulita si fular pentru fetite, personalizat Hello Kitty, cu un model frumos și călduros. Marimi pentru fetite de la 2 la 8 ani (80/86, 92/98, 104/110, 116/122, 128/134).

CITESTE SI:  Geci, canadiene si pufoaice de iarna ieftine pentru femei