depurtat.ro

Cauți o căciulă de blană naturală care se încadreaza în stilul tău modern și tineresc? De ce să nu fii și în anotimpul rece aceeași tânără cool? Doar pentru că afară este rece sau bate vântul iar tu urăști frigul? O căciulă de blană în stil rusesc îmbină utilitatea cu eleganța, păstrându-ți acel aer jucăuș ți adolescentin pe care ti-l dorești la orice vârstă. De ce să nu păstrezi și iarna stilul tău?

yves-rocher.ro

La finele prezentului articol, veți avea mai multe informații utile despre căciulile din blană naturală, fie ele din blană de miel, din blană de vulpe polară, raton sau blană de iepure, precum și magazinul recomandat cu prețuri mici al unui producător român.

Avantajele unei căciuli din blană naturală

Avantajul căciulilor de blană este că le poți purta atât într-o excursie la munte, alături de o geacă
călduroasă dar și în oraș, asortându-se perfect la o ținută office, completând armonios clasicul cojoc din piele, palton din lână sau stofă, palton de blană sau de ce nu, încadrându-se într-un stil smart-casual.

Care sunt cele mai bune căciuli de blană? Cum le alegem?

În funcție de material – cele mai recomandate materiale pentru o căciulă de blană sunt, bineînțeles, cele naturale datorită proprietăților lor: groase, rezistente, călduroase. Materiale precum blana naturală de vulpe polară, blana de raton sau blana de miel.


În funcție de producător – să ne asigurăm că producătorul este deja un brand pe piață, calitatea și
durabilitatea pielii utilizate depend de experiența acestuia în prelucrarea blănii. Și pentru că apar într-o varietate de culori – închise (negru, antracit) sau deschise (alb, bej) o altă întrebare firească este …

Cum se curăță o căciulă de blană naturală? Cum mă asigur că o pot avea la fel de pufoasă și după prima spălare?

Ce trebuie să știți despre curățarea unei căciuli de blană este că blană naturală nu este un material pretențios, însă curățarea ei presupune mai multă atenție decât țesăturile obișnuite. Cel mai potrivit este să apelați la o curățătorie specializată pentru a vă asigura că blana nu suferă deteriorări în timpul spălării.

flanco.ro/

Cum găsesc măsura mea la o căciulă de blană?

Pentru cumpărăturile online, căutați ghidul de mărimi al producătorului ales. Dacă măsura aleasă observați că nu se potrivește, nu uitați că aveți dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile și să-l schimbați cu unul potrivit. Atenție! Doar dacă cumpărați online.

Căciula de blană poate fi un răsfăț, un cadou perfect pentru Sărbători pe care să vi-l oferiți sau să-l oferiți celei dragi, mama, soție, iubită sau de ce nu, adolescentă.

Câteva modele de căciuli de blană la modă

Vă recomandăm câteva modele de căciuli de blană alese din oferta producătorului român de articole de îmbrăcăminte și accesorii A&A VESA căciuli din blană pentru femei. Pentru căciuli din blană naturală pentru bărbați, mergeți aici.

Caciuli din blana la moda
Caciuli din blana la moda
Caciula din blana naturala de vulpe polara si piele nappa de miel
Caciula din blana naturala de vulpe polara si piele nappa de miel
Caciula ruseasca din blana
Caciula ruseasca de dama din blana vulpe polara neagra
Căciulă dama din blană naturală de vulpe polară in stil rusesc
Căciulă dama din blană naturală de vulpe polară
Caciula din blană naturală vulpe polară
Caciula din blană naturală vulpe polară
Caciula dama din blana naturala de miel
Caciula dama din blana naturala de miel
answear.ro