depurtat.ro

Prezentul articol v─â recomand─â mai multe modele de curele din piele natural─â fabricate ├«n Rom├ónia, modele b─ârb─âte╚Öti la pre╚Ťuri imbatabile (75-115 lei).

Am descoperit mai demult magazinul A&A Vesa, ce a transmis din genera╚Ťie ├«n genera╚Ťie arta piel─âriei ╚Öi a confec╚Ťion─ârii de articole de ├«mbr─âc─âminte ╚Öi accesorii din blana sau piele natural─â. Pre╚Ťurile sunt foarte bune, at├ót la geci, jachete din piele, paltoane ╚Öi cojoace din blan─â, c├ót ╚Öi la accesorii: portofele, curele, m─ânu╚Öi sau c─âciuli din blan─â.

depurtat.ro

Ne aducem aminte cum spuneam cu m├óndrie: Aceste m─ânu╚Öi, portofele sau curele din piele au fost fabricate ├«n Rom├ónia! Apoi a venit o cea╚Ť─â ╚Öi am uitat vr─âji╚Ťi de briz-brizuri din Mall-uri c─â a fi produs ├«n Rom├ónia ├«nseamn─â calitate, ├«nseamn─â un pre╚Ť bun dar ├«nseamn─â ╚Öi faptul c─â cineva ├«╚Öi poate urm─âri pasiunea f─âr─â s─â plece din ╚Ťar─â.

Mul╚Ťi dintre noi am crezut mai mult ├«n valoarea unui brand pe un plastic, dec├ót o pasiune pe un material de calitate: pielea natural─â. ╚śi uite c─â totu╚Öi acum 26 de ani, undeva ├«ntre Sebi╚Ö ╚Öi Buteni, un antreprenor rom├ón a pus bazele Fabricii de Bl─ânuri.

Astăzi, acest producător de articole din piele și blană vinde atât în România prin magazinul propriu cât și în străinătate prin intermediul eMAG.ro sau FashionDays, formându-și un nume în Europa. Așa cum aveam de exemplu în industria textilă.

Curele din piele natural─â de bovina C014

O curea din piele natural─â este cel mai practic accesoriu pentru b─ârba╚Ťi, av├ónd mereu un aspect pl─âcut ╚Öi fiind deosebit de rezistent─â la numeroase purt─âri. Aceast─â curea din piele de bovina are o l─â╚Ťime de 34 mm ╚Öi o nuan╚Ť─â pl─âcut─â, ceea ce o face ideal─â pentru ╚Ťinute relaxate sau elegante.

Pielea de bovin─â este suficient de groas─â pentru a rezista foarte bine, dar ╚Öi flexibil─â, astfel ├«nc├ót s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi lejer purt├ónd aceast─â curea. Alege╚Ťi un accesoriu practic ╚Öi reu╚Öit pentru a v─â completa garderoba sau d─ârui╚Ťi unei persoane apropiate un cadou care va fi apreciat.

Curea din piele de bovina C014. Fabricata in Romania
Curea din piele de bovina C014

vezi pre╚Ťul aici

Curea din piele de n─âbuc C009

O curea de piele de calitate superioar─â este cu siguran╚Ť─â un accesoriu care nu poate fi trecut cu vederea. Aceast─â curea, confec╚Ťionat─â din piele natural─â de tip n─âbuc, este elegant lucrat─â ├«n atelierul A&A Vesa ╚Öi f─âcut─â s─â reziste la nenum─ârate purt─âri.

Curea din piele n─âbuc C009. Fabricata in Romania
Curea din piele n─âbuc C009

vezi pretul aici

Modelul discret al acestei curele o face practic─â ╚Öi potrivit─â pentru completarea unei variet─â╚Ťi de ╚Ťinute. Indiferent de preferin╚Ťele vestimentare, cureaua de piele r─âm├óne la fel de util─â pentru orice b─ârbat, de aceea este foarte potrivit─â pentru a fi d─âruit─â drept cadou. Aceast─â curea de piele de n─âbuc pentru b─ârba╚Ťi este disponibil─â ├«n culorile maro ╚Öi albastru.

otter.ro

Curele din piele naturală împletită C012

O curea din piele de calitate ├«nalt─â poate fi un accesoriu pe c├ót de practic, pe at├ót de spectaculos ├«n completarea ╚Ťinutelor pe care ni le alegem. Versatilitatea unei curele este o caracteristic─â esen╚Ťial─â pentru a putea fi asortat─â ├«n nenum─ârate feluri. Calitatea materialelor naturale precum pielea asigur─â rezisten╚Ťa curelei ╚Öi ├«i confer─â un aspect autentic, care se remarc─â prin elegan╚Ť─â.

Aceast─â curea din piele ├«mpletit─â pentru b─ârba╚Ťi este realizat─â ├«n totalitate ├«n atelierul A&A Vesa, modelul ei aparte rupe monotonia cromatic─â a unei ╚Ťinute de tip business sau casual.

Curea din piele împletită C012 pret 135 lei. Fabricata in Romania
Curea din piele împletită C012 pret 135 lei

vezi pretul aici

Curea neagr─â din piele pentru costum C008

Aceast─â curea neagr─â din piele este alegerea simpl─â ╚Öi potrivit─â ├«n completarea unei ╚Ťinute elegante precum cea de costum. Elegant─â, rezistent─â ╚Öi discret─â, aceast─â curea din piele natural─â este o pies─â clasic─â ├«n garderoba oric─ârui b─ârbat. Un accesoriu pe care te po╚Ťi baza, indiferent de preferin╚Ťele vestimentare.

Pielea natural─â este un material deopotriv─â modern ╚Öi clasic, astfel ├«nc├ót poate completa stiluri diverse, ad─âug├ónd un plus de elegan╚Ť─â unui costum pentru ocaziile mai speciale. O achizi╚Ťie practic─â sau un cadou care va fi apreciat de orice b─ârbat, aceast─â curea din piele neagr─â este un articol accesibil ╚Öi reu╚Öit.

Curea neagr─â din piele pentru costum C008 pret 85 lei. Fabricata in Romania
Curea neagr─â din piele pentru costum C008

vezi pretul aici

Curea reversibil─â din piele de bovin─â C016

Aceast─â curea din piele de bovin─â este reversibil─â. Pielea tare, de ├«nalt─â calitate, confer─â curelei un aspect impecabil pe ambele fe╚Ťe. Culorile alternante, negru pe o parte ╚Öi maro pe cealalt─â, v─â dau posibilitatea s─â asorta╚Ťi cureaua la mai multe ╚Ťinute. L─â╚Ťime curea: 3,4 cm.

Curea reversibil─â din piele de bovin─â C016 pret 90 lei. Fabricata in Romania
Curea reversibil─â din piele de bovin─â C016 pret 90 lei

vezi pretul aici

Curele din piele natural─â de bovina C013

Cureaua are l─â╚Ťimea de 36 mm, av├ónd un aspect masculin, conferit de nuan╚Ťele maro ├«nchis sau negru, cele mai potrivite pentru asortarea la ╚Ťinute diverse. Pielea natural─â de bovin─â este un material foarte durabil, dar ╚Öi ├«ndeajuns de flexibil, astfel ├«nc├ót s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi c├ót mai confortabil cu putin╚Ť─â.

Versatil─â, foarte practic─â ╚Öi rezistent─â, aceast─â curea din piele va fi o pies─â pe care s─â v─â pute╚Ťi baza pentru mult timp ╚Öi care poate fi, de asemenea, un cadou inspirat. Disponibil─â pe maro ├«nchis c├ót ╚Öi pe negru.

Curea din piele de bovina C013 Fabricata in Romania pret 75 lei
Curea din piele de bovina C013

vezi pretul aici

A&A VESA sau “Fabrica de bl─ânuri VESA”, produc─âtor rom├ón de articole din piele ╚Öi blan─â vinde at├ót ├«n ╚Ťar─â prin magazinul propriu c├ót ╚Öi ├«n str─âin─âtate prin intermediul eMAG.ro sau FashionDays

answear.ro