depurtat.ro

Elegance on Ice: cizme de dama pentru zapada Geox Sedico Cognac, cu caputa din nabuc (usor de ingrijit cu produsele specifice disponibile online), caramb mediu ( circa 20 cm), cu top din blana artificiala pentru optimizarea izolarii si a look-ului. Linii robuste, cu varf rotunjit si staif consolidat. Caputa si carambul sunt optimizate cu membrana patentata Amphibiox ce garanteaza impermeabilitate si respirabilitate de exceptie. Cizme de dama Geox recomandate in componenta tinutelor casual pe vreme inzapezita. Daca este deja o constanta faptul ca incaltamintea Geox este recunoscuta si apreciata pentru calitatea sa, atunci pretul acestor cizme de dama pentru iarna este singura variabila.

yves-rocher.ro

Talpa este groasa, din cauciuc, implementata cu tehnologia Geox pentru respirabilitate, vizibila prin perforatiile din partea frontala.

Limba cizmelor Geox are fata din nabuc, cu captuseala din blana artificiala si face corp comun cu carambul pana la jumatatea acestuia (constructie cu clini) pentru plus de izolare, depasind linia carambului pentru a acoperi si proteja o suprafata mai mare din picior. Sistemul de inchidere este cu snur localizat central, deasupra limbii, snurul este inserat pe caputa prin 4 inele metalice maxi si o cheotoare din piele (baza sistemului).

Mediul intern:

flanco.ro/
  • peretii caputei / carambului captusiti cu blana artificiala pentru plus de confort tactil si izolare termica
  • prezinta pe talpa un brant cu bune caracteristici de captusire, cu perforatii (frontal) ce sustin tehnologia Geox pentru respirabilitate de la nivelul talpii externe

Logoul Geox prezent pe talpa (intern, extern) si pe limba pentru a te asigura de originalitatea si calitatea cizmelor Geox.

mai multe articole de incaltaminte Geox de dama, gasiti la magazinele online ePantofi | DecathloneMAG | FashionDays | OTTER | Answear

answear.ro