eMAG lansează o nouă provocare: Campania Revoluţia Preţurilor 2016, ce se va desfăşura în perioada 19 – 21 ianuarie 2016! Pregătită în buna tradiţie eMAG, aceea de a veni în întâmpinarea sau cât mai aproape de ceea ce îşi doresc clienţii eMAG de la reducerile de preţuri la început de an! În perioada 19 – 21 ianuarie, Revoluţia Preţurilor va aduce în prim plan zeci de mii de produse vândute de eMAG şi de partenerii acestora din Marketplace cu reduceri de până la 50%. Categoriile “revoluţionare” au o strategie bine pusă la punct: oferta la telefoane şi tablete vă va atrage fără efort atenţia către cea de laptopuri sau gadgeturi wearable sau de ce nu către articolele de sezon sau pentru planurile dvs. de a vă mobila casa. Pagina campaniei este aici.

Revolutia Preturilor 2016 la eMAG Marea campanie de reduceri si discounturi

Revolutia Preturilor 2016 eMAG Marea campanie de reduceri si discounturi

<<< Revolutia Preturilor 2016 la eMAG >>>

Electrocasnicele, televizoarele şi categoria Casă şi Bricolaj abia aşteaptă să vă dea idei să puneţi la punct detaliile unei case cu cât mai multe zone de confort şi relaxare. Aparatele de îngrijire personală, parfumurile şi cosmeticele sunt şi ele pregătite cu reduceri substanţiale, de până la 50%, iar produsele pentru bebeluşi şi copii sau ceasurile, îmbrăcămintea, încălţămintea şi articolele sportive se întrec în propuneri deosebit de atractive.

Revolutia Preturilor 2016 la eMAG Profita de reduceri

Din campanie nu lipsesc game şi reduceri excelente la produsele din categoriile Auto şi Petshop, precum şi zeci de mii de cărţi şi game de articole de birotică şi papetărie.

Exit mobile version