depurtat.ro

Primul Blu-Ray Player 3D, cu rezolutie 4K si capabilitati HDR (high dynamic range) al sud coreenilor de la Samsung, modelul UBD K8500/ZA. Blu-Ray Player-ul Samsung UHD K8500, noul model de blu-ray cu capacitati UHD 4K are cateva specificatii ce, dupa parerea noastra, il face un produs deosebit de atractiv. Rezolutia 4K, o paleta larga de culori si capabilitati HDR (high dynamic range) duce experienta de vizionare acolo unde ar trebui sa fie, in cazul in care sunteti deja posesorul unui televizor 4K. Pe parte de redare, veti putea citi cu acest Blu-Ray, orice DVD, Blu-Ray Disc ba chiar vechile CD-uri (daca mai aveti asa ceva prin casa, probabil vechi inregistrari video personale). Va puteti folosi de Blu-Ray Player-ul Samsung UBD K8500 UHD 3D HDR si pentru a reda stream-uri video de pe Netflix, Youtube, Amazon Video Prime sau M-Go.

yves-rocher.ro

Review si Pareri Blu-Ray Player Samsung UBD K8500 UHD 3D HDR

Review si Pareri Blu-Ray Player Samsung UBD K8500 UHD 3D HDR

Oferte de Playere Blu-Ray

Desi tehnologia Blu-Ray-urilor standard urmeaza linia televizoarelor, mai multi forumisti considera ca de fapt denumirea corecta a unui asemenea device ar trebui modificata din UHD in HDR, HDR-ul reprezentand avantajele majore ale acestui model. Blu-Ray Player-ul Samsung UBD K8500 UHD HDR va ridica standardul tehnologiei din casa dvs., datorita unei calitati incredibile a imaginii chiar si in cazul in care continutul initial nu a fost filmat la ultra rezolutii. Cu un design simplu, frumos si curbat, acest blu-ray player se va incadra perfect langa un televizor cu ecran curbat Samsung SUHD TV.

Cu tehnologie HDR, Ultra HD Blu-ray Player-ul Samsung UBD K8500 3D aduce cinematograful Ultra HD 3D la tine acasa, veti obtine negrul cel mai negru si albul cel mai stralucitor in cazul in care aveti un televizor din gama premium SUHD Samsung (sau Super UHD LG). Compatibil cu tehnologia Wireless Multiroom, cu un sunet Dolby Digital 7.1 potentat de Dolby True HD si conexiune Wireless integrata, aveti garantia ca sunetul in sistem 7.1 va fi identic in cazul DVD-urilor studio mastered (100% lossless audio).

flanco.ro/

Pe parte de conectivitate, Samsung UBD K8500 UHD Blu-ray 3D Player sta deasemenea foarte bine. Prin porturile USB frontale puteti conecta stickuri USB sau hard disk-uri externe pentru a fi redate de BD K8500. Desi veti regasi porturile Ethernet si conexiunile audio digitale optice, acest model (precum majoritatea modelelor moderne) nu vine si cu mufele de iesire video analogice, insa acest lucru chiar nu conteaza, nu veti avea nevoie de asa ceva.

Review Blu-Ray Player 4K 3D Samsung UBD K8500

Review Blu-Ray Player 4K 3D Samsung UBD K8500

Samsung UBD-K8500 Blu-Ray 3D 4K HDR Review

Samsung UBD-K8500 Blu-Ray 3D 4K HDR Review

 

Concluzii de final: Blu-ray Player-ul Samsung UBD 3D K8500 UHD HDR are un pret rezonabil tinand cont de faptul ca este primul dispozitiv 4K HDR lansat de Samsung, merita mentionat ca primul model Blu-Ray Samsung BD-P1000 lansat in 2006, a avut un pret de pornire de 1.000$. In cazul in care nu aveti un televizor 4K HDR, avantajele acestui dispozitiv sunt minimale, timpul minim de acces si software-ul integrat nereprezantand un mare plus fata de un dispozitiv mai vechi (si evident ceva mai ieftin). Tragand linie, veti avea parte de cea mai buna experienta a imaginii (si a sunetului) doar daca detineti unul dintre televizoarele smart premium Samsung din seria SUHD 2015 / 2016 sau LG HDR, cu capabilitati HDR precum LG-urile din seria EF9500 , Vizio din seria M sau Samsung JS9500. Parerea noastra este ca ceea ce defineste cel mai mult acest Blu-ray Player, nu este neaparat capabilitatea de a reda rezolutii maxime (4K) sau upstream-ul continutului HD sau Full HD la 4K, ci mai degraba imaginile perfecte datorita tehnologiei HDR.

Blu-Ray Player 4K HDR UHD 3D Samsung UBD K8500 Perfect pentru Samsung Curved TV

Blu-Ray Player 4K HDR UHD 3D Samsung UBD K8500 Perfect pentru Samsung Curved TV

Oferte de Playere Blu-Ray

La un pret de lansare in Statele Unite de 399,99$, asteptam cu interes si lansarea acestui dispozitiv in Romania. Momentan, puteti alege intre 20 de modele de Blu-Ray Playere la CEL.ro, din care multe din ele in promotie (cu preturi ce incep de la 249 de lei).

answear.ro