Cana de Filtrare a apei sau Filtru de Apa? Ce merita? Ai in plan achizitionarea unui sistem de filtrare a apei insa nu stii ce sa alegi: cana de filtrare a apei sau filtru complet de apa? Chiar daca aceste doua aparate ofera aceeasi functionalitate, aceea de filtrare a apei de la robinet, diferenta consta in capacitatea de tratare si calitatea filtrarii. Cartusul canii de filtrare a apei dispune de o capacitate de filtrare de 50 de litri in timp ce un filtru de apa poate purifica pana la 6000 de litri. Desigur, un sistem de filtrare a apei contine 5 cartuse filtrante si de aceea este o alegere mult mai buna.

Filtrare apa la Filtro.ro

Alegerea va fi facuta in functie de nevoile si cerintele tale. Vrei sa iti achizitionezi un astfel de aparat pentru a atenua gustul de clor al apei de la robinet sau vrei un sistem care sa elimine complet impuritatile din apa? Pentru a face cea mai buna alegere, trebuie sa cunosti principalele proprietati ale acestor doua sisteme.

Care este utilitatea unei cani de filtrare a apei? Fie ca sunt din sticla sau din plastic, canile de filtrare a apei au urmatorul punct comun: contin un compartiment de filtrare in care este inserat un cartus de filtrare. Acestea sunt cele care vor actiona ca o bariera de protectie pentru a impiedica trecerea clorului. Cana de filtrare a apei nu necesita o instalare in prealabil. Este de ajuns sa umpli cu apa compartimentul. Cartusul se schimba lunar si costa aproximativ 25-30 de lei.

Care sunt diferitele tipuri de filtre de apa? Daca iti doresti o solutie mai buna, capabila sa trateze o cantitate mai mare de apa, opteaza pentru un filtru de apa. Filtru de apa pentru robinet se monteaza sub chiuveta si poate filtra pana la 6000 de litri de apa, in jur de un an de consum. Aceste tipuri de sisteme filtreaza apa in 5 stadii si se elimina complet sedimentele, metalele grele, clorul, bacteriile si virusii. De asemenea apa este dedurizata si are un gust si un miros placut.

Sistemul de ultrafiltrare a apei UF5

Un sistem pe care vi-l recomandam este: sistemul de ultrafiltrare UF5. Sistem de ultrafiltrare a apei in 5 stadii, cu montare sub blatul de bucatarie. Are dimensiuni reduse si un aspect placut datorita carcasei. Este compus din 5 cartuse prin care filtreaza sedimentele mari (rugina, nisipul, etc.), dedurizeaza apa si elimina fierul. Acesta elimina complet clorul, pesticidele, materiile organice, reduce concentratia de metale grele si imbunatateste gustul si mirosul apei. Membrana de ultrafiltrare de 0.02 microni opreste bacteriile si virusii. Sistemul de filtrare UF5 este un sistem de filtrare a apei prin purificare, modern, economic si foarte simplu de instalat si de intretinut.

Acest sistem de filtrare se monteaza sub blatul de la bucatarie iar apa plata curge printr-un robinet subtire care se monteaza pe blat sau chiuveta. Robinetul este foarte elegant, rezistent si este inclus in pachet. Cartusele filtrante indeparteaza din apa impuritatile ca: sedimentele mari (nisip, rugina, etc), clorul si substantele organice. Acestea reduc duritatea apei, reduc concentratia de metale grele iar apa devine buna la gust si fara miros. Avantajul major este ca aceste filtre pastreaza in apa potabila toate minerale necesare organismului uman.

Filtrare apa la Filtro.ro

Exit mobile version