depurtat.ro

Canapea Kring Sylvie cu 3 locuri si 2 reclinere. Canapeaua Kring Sylvie imbina cu succes confortul, calitatea si stilul, perfecte pentru orice casa sau birou. Canapeaua Kring Sylvie are locuri laterale ce sunt echipate cu un mecanism de balansare, cu o actionare simpla, mecanica, ce transforma canapeaua intr-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor. Veti transforma orice moment petrecut in living-room intr-o experienta extraordinar placuta. Kring Sylvie, canapea cu reclinere – din colectia de canapele si fotolii Kring la preturi promotionale.

Vezi oferta de canapele Aici

Canapea Kring Sylvie

Canapeaua Kring Sylvie arata foarte bine si este foarte confortabila, materialul este placut la atingere, se livreaza complet ambalata. Materialul din care sunt confectionate pernele si restul este stofa, dar foarte buna dpdv calitativ, imita velurul sau pielea intoarsa, este foarte OK.

yves-rocher.ro

Canapea moderna living room Kring Sylvie cu 3 locuri 2 reclinere culoare Bej

Canapea moderna living room Kring Sylvie cu 3 locuri 2 reclinere culoare Bej

Se poate dormi pe ea, se extinde atat pentru viozionare TV cat si pentru somn.

flanco.ro/

Set canapea si fotolii Kring Sylvie

Set canapea cu 2 reclinere si 3 locuri Kring Sylvie cu 2 fotolii Kring Sylvie cu recliner. Canapeaua Kring Sylvie poate fi cumparata si in cadrul setului canapea cu doua fotolii, evident la un pret promotional, ceea ce o face si mai recomandata. Fotoliile Kring Sylvie beneficieaza de un sistem de recliner, fiind optiunea cea mai indicata pentru cei care doresc sa se relaxeze in pernitele moi ale canapelei. Fotoliile setului sunt echipate cu un mecanism de balansare, cu o actionare simpla, mecanica, ce il transforma intr-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor.

Set canapea cu 2 reclinere si 3 locuri Kring Sylvie cu 2 fotolii Kring Sylvie cu recliner

Set canapea cu 2 reclinere si 3 locuri Kring Sylvie cu 2 fotolii Kring Sylvie cu recliner

Vrei sa o cumperi sau mai multe detalii? Aici

answear.ro