depurtat.ro
In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui Allen Carr – Allen Carr*

În sfârşit, metoda miraculoasă pe care o aşteptau toţi fumătorii. Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinenţă. Nu trebuie să ai o voinţă puternică. Nu eşti supus(ă) unui tratament de şoc. Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici măcar n-ai să te îngraşi. E uşor şi plăcut să te laşi de fumat cu metoda Allen Carr. Dacă eşti fumător/fumătoare şi ai cumpărat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie să-l faci e s-o citeşti. Şi ţi se recomandă să fumezi în timpul lecturii! Peste 90% şanse de succes! Cel mai bun raport calitate/pret :) Pentru pretul a 2 pachete de tigari, ai parte de o experienta ce iti poate schimba viata.

depurtat.ro

Dacă eşti nefumător/nefumătoare şi ai cumpărat cartea pentru cineva drag ţie, nu trebuie decât să-l convingi s-o citească. Dacă nu-l poţi convinge, citeşte-o tu, pentru că ultimul capitol te învaţă cum să transmiţi mesajul cărţii celor din jur. Şi – mai important decât orice – cum să-ţi împiedici copiii să se apuce de fumat. Metoda uşoară a lui Allen Carr are peste 90% şanse de succes. Ea se bazează pe experienţa proprie a autorului, care după o lungă „carieră” de mare fumător a trecut brusc de la 100 de ţigări pe zi la zero. Consecinţa a fost cartea de faţă, cu traduceri în mai toate limbile globului şi multe milioane de exemplare vândute, şi clinicile „Allen Carr” din întreaga lume, celebre pentru faptul că îţi rambursează banii dacă nu reuşesc să te vindece de fumat. O primă ediţie a acestei cărţi a apărut în 2004.

vezi cel mai mic pret la eMAG | libris

„Allen Carr arunca în aer mitul potrivit caruia e greu sa te lasi de fumat.“ – The Times

“E usor sa te lasi de fumat. Eu am reusit de vreo douazeci de ori… ” Mark Twain

 

In sfarsit, nefumatoare. Metoda usoara a lui Allen Carr

Ca raspuns la preocuparile specific feminine în procesul de înlaturare a nicotinei din viata lor, Allen Carr demonteaza în aceasta carte In sfarsit nefumatoare! Metoda usoara a lui Allen Carr toate miturile si prejudecatile încurajate de producatorii de tutun, de societate, dar si de metodele de renuntare la fumat cu ajutorul vointei.

„Pentru prima data în viata ma simt libera!“ – Woman’s Journal

„Metoda usoara m-a ajutat sa fac un lucru pe care-l socoteam imposibil – sa renunt la tigari brusc, dupa treizeci de ani de fumat. E pur si simplu un miracol.“ – Anjelica Huston

otter.ro

Metoda usoara a lui Allen Carr si-a dovedit pâna acum eficacitatea deopotriva in randul femeilor si al barbatilor. Femeile se confrunta insa cu mai multe probleme in incercarea de a se lasa de fumat, si aceasta pentru ca sunt supuse unor asocieri mai puternice, vehiculate intens in societate, precum asocierea dintre tigari si moda.

Teza lui sustine ca te poti opri din fumat chiar astazi, simplu, pentru totdeauna, fara sa fie nevoie de vointa si fara sa iei în greutate. Miile de scrisori de multumire din partea cititoarelor foste fumatoare stau marturie ca metoda usoara functioneaza.

Audio Book – In sfarsit nefumator CD

Cura miraculoasa pe care o asteptau toti fumatorii: instantanee, eficienta chiar si pentru marii fumatori, fara simptome grave de abstinenta, nu necesita vointa, nu este un tratament de soc, nu necesita adjuvante sau gadgeturi, nici macar nu te ingrasi, permanenta. Daca esti fumator, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa asculti audiobookul in timp ce fumezi (!). Daca esti nefumator si ai cumparat audiobookul pentru cei dragi, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-i convingi sa-l asculte. Daca nu-i poti convinge, ascult-o tu; ultimul capitol te va invata cum sa transmiti mesajul cartii celor din jur – si totodată cum sa-ti impiedici copiii sa se apuce de fumat. Nu te lasa pacalit de faptul ca acum urasc fumatul. Toti copiii il urasc inainte sa devina dependenti.

„Cartea lui Allen Carr contine probabil cea mai mare doza de adevar din tot ce am citit pana acum, in afara de dictionare. Cititorule, fii pregatit sa ti se puna in fata o oglinda. Succesul demersului tau de a te lasa de fumat depinde si de confruntarea cu imaginea ta. ” Marius Vintila. Dupa 23 de ani, in sfarsit, nefumator.

answear.ro