De regula, patinele pentru gheață sunt o parte costisitoare din bugetul alocat sporturilor pe gheata, de aceea va prezentam mai jos ghetele si patinele marca Head, la preturi mai mici, pentru copii, de dama sau pentru barbati, astfel incat investitia in acest sport sa fie cat mai eficienta. Fetele și femeile poarta, de obicei, ghete albe iar băieții și bărbații poarta de obicei, ghete de culoare neagra. Bineinteles ca exista multe alte culori pe piață, dar de obicei acestea nu sunt considerate potrivite pentru scopuri de formare, pregatire in patinaj.  Vezi mai multe patine de gheata in oferta magazinelor specializate Biciclop si eMAG.

 

Patine copii Glide Head

 

Patine de gheata pentru copii, cu design tip pantof sport, cu interior anatomic, adaptabil conformatiei piciorului, dublat in zona incheieturilor. Gheata din material textil si inlocuitor piele, rezistenta la temperaturi foarte joase. Lama este confectionata din otel inoxidabil. Patinele pentru copii au sistem de prindere pe baza de siret + clapa de fixare a gleznei si un sistem de reglaj bazat pe un buton lateral, care se actioneaza prin apasare.

 

Patine copii Head Youth Plus

Patine de gheata pentru copii, cu un design tip pantof sport, cu interior anatomic, adaptabil conformatiei piciorului, dublat in zona incheieturilor. Gheata din piele sintetica impermeabila, rezistenta la temperaturi foarte joase. Lama este confectionata din otel inoxidabil. Patinele pentru copii au sistem de prindere pe baza de siret + clapa de fixare a gleznei si un sistem de reglaj bazat pe un buton lateral, care se actioneaza prin apasare. Cromatica: alb cu negru.

 

CITESTE SI:  Carucioare si Sacose de piata si cumparaturi cu rotile tip troler

Patine de dama Head Flo 10, FW, FB9

 

Patine de dama tip gheata Head Flo 10, FW sau FB9, cu un design similar modelelor de patinaj artistic, au interior anatomic, adaptabil conformatiei piciorului dvs, dublat in zona incheieturilor. Gheata din piele sintetica impermeabila, rezistenta la temperaturi foarte joase. Patinele Head Flo 10, FW sau FB9 au un pret foarte bun, incadrandu-se in gama de patine mai ieftine, si se adreseaza fetelor si femeilor ce vad in patinajul ca o modalitate placuta de a petrece timpul liber. Lama patinelor de mai jos este de asemenea de calitate, fiind confectionata din otel inoxidabil, zimtata la varf. Gheata are elemente de design cu tema florala.

 

 

 

Patine dama Head SFG8

 

Patine gheata dama, marca Head, model SFG8, cu un design similar modelelor de patinaj artistic, cu interior anatomic, adaptabil conformatiei piciciorului, dublat in zona incheieturilor.

  • gheata din piele sintetica impermeabila, rezistenta la temperaturi foarte joase;
  • lama din otel inoxidabil, zimtata la varf;
  • monocrom;
  • sistem prindere siret;

 

Patine barbati Head HM 1.10

Patine gheata barbati adulti HEAD HM 1.10, Head RB9 sau Head BF8 au un design similar ghetelor de hockey. Gheata este „SOFT” din piele sintetica impermeabila, cu varf reinforsat. Suportul pentru calcai din plastic este modelat termic, iar gheata este rezistenta la temperaturi foarte joase. Avand un design anatomic, patinele sunt perfect adaptabile piciorului dvs. Lama este confectionata din otel inoxidabil iar materialul este dublat in zona fantelor pentru siret.

Patine pentru toate varstele la eMAG.ro