depurtat.ro

Cea mai usoara si naturala modalitate prin care copilul invata este prin joaca, prin urmare puteti imbina o carte, un manual cu o jucarie tematica. Cateva carti si jucarii pentru ca micutul sa invete despre geografie, astronomie, Pamant, alte planete si sistemul solar. Carti si jucarii pentru copii: Geografia si Astronomia.

yves-rocher.ro

 

Enciclopedie de Geografie

 

Cartea Enciclopedie de geografie a lumii cuprinde un atlas al lumii cu peste 60 de pagini de harti, prezentari ale popoarelor si culturilor de pe fiecare continent, o lista cu date despre tarile lumii, fotografii uimitoare si schite explicative detaliate. Enciclopedia prezinta in ansamblu toate aspectele geografiei lumii, de la planeta la relatiile dintre plante, animale si oameni in 400 de pagini.

 

 

Harta Lumii Interactiva

 

Porneste intr-o calatorie provocatoare in jurul lumii si descopera-i secretele si farmecul Pamantului cu ajutorul Hartii Interactive TAG oferita de LeapFrog. Harta Tag beneficiaza de 2 fete: o fata prezinta harta fizica, iar cealalta harta politica a lumii. Desfacuta, harta masoara aproximativ 1m.

Peste 10 jocuri interactive te vor fascina si te vor incuraja sa pasesti cu interes si incredere in minunata lume in care traiesti. vei invata ce inseamna orientarea cartografica, geografia lumii si vei cunoaste copii din intreaga lumea care te vor invata sa spui saluti in limba lor. Parintii pot urmari jocul copilului lor si procesul invatarii accesand Poteca Invatarii LeapFrog – the LeapFrog® Learning Path.

 

 

 

Planetarium cu diapozitive

 

Exploreaza fascinanta lume a stelelor si constelatiilor cu ajutorul celor 24 de diapozitive si a proiectorului stelar. Pentru functionare sunt necesare 3 baterii AA/LR6( bateriile nu sunt incluse in pachet).

 

Universul

 

Propunem acum celor mai tineri intelectuali o serie care contine enciclopedii intr-o formula originala: paginile cu informatii propriu-zise sunt completate de rubrici in care exista raspunsuri la intrebarile pe care copii le pun mai des, precum si pagini ca de revista. Desenele cele mai amuzante se vor imbina astfel cu poze color, sustinand textele simple, clare, si precise. O carte enciclopedie pentru copii despre Misterele Universului in 78 de pagini.

flanco.ro/

 

Universul – Ghid vizual complet

 

O carte exceptionala, o lucrare de referinta de mari proportii, cu o arie de cuprindere exhaustiva, care prezinta cosmosul in totalitatea sa. Poate ca alte ghiduri va descriu diferite aspecte ale spatiului, dar acesta va arata universul purtandu-va intr-o incredibila si fascinanta calatorie prin Sistemul nostru Solar si mult dincolo de el, spre infinitul plin de mistere al cerului instelat.

Cartea Universul explica in 512 pagini fortele si procesele care guverneaza cosmosul si infatiseaza planetele si galaxiile. Veti vedea nasterea stelelor si prabusirea unor sori muribunzi, inainte de a calatori mai departe catre spatiile nelimitate ale lumii – o odisee de miliarde de ani si de kilometri care ne poarta deopotriva inapoi si inainte in timp. De la quasari la comete, da la planete la supernove, de la roiuri de stele la galaxii si gauri negre, acesta este ghidul ilustrat complet al maretiei si frumusetii Universului, o carte pentru toata familia, care nu poate lipsi din biblioteca nimanui..

Glob Pamantesc rotativ luminat

 

Descopera Terra cu ajutorul globului pamantesc de la Buki. Globul ofera reprezentarea continentelor, a statelor si denumirea capitalelor. Cu ajutorul unui led, globul este iluminat din interior ca si cum ar fi luminat de Soare. Cu ajutorul unei baterii LR6/AAA( neinclusa), globul se roteste in jurul axei, imitand intocmai miscarea Pamantului in jurul propriei axe. Diametru 14 cm.

 

Telescop Celestron

 

Pentru micutul tau curios Telescopul Celestron, este o jucarie functionala cu care poate privi toată seara stelele! Se montează foarte usor si se foloseste la fel de uşor. Doar montezi trepiedul si fixezi marirea dorita. Putere de marire maxima 75x si un diametru de 40mm. Este un telescop ieftin pentru incepatori si pentru copii. Dotat cu straturi antireflex. Datorită trepiedului inclus telescopul se fixează doarte uşor pe orice suprafaţă plană! Impreuna cu copilul tau va puteti bucura de un cer senin si instelat!

answear.ro