depurtat.ro

Carucior DHS multifunctional 3 in 1 Coccolle C628, (landou, cos auto, carucior sport) recomandat de la varsta de 0+ luni pana la 36 luni cu design exclusiv, cu manevrabilitate usoara, si un raport pret – calitate imbatabil. Cu un design atragator in stil italian si un cadru din aluminiu anodizat deosebit de rezistent, caruciorul cu maner reversibil Coccolle are o frana usor de utilizat pentru siguranta maxima si un cos mare pentru cumparaturi si bagaje deosebit de spatios.  Caruciorul este format din landou, carucior sport si cos auto. La acest model partea sport se transforma in landou nefiind piese separate, un lucru ce pentru multi, datorita lipsei spatiului, este un mare avantaj. Caruciorul DHS Coccolle multifunctional 3 in 1, landou si cos auto, poate fi cumparat de la BestKids3Piticinichiduta si de la eMAG, cu transport gratuit.

depurtat.ro

Rotile din fata ale caruciorului sunt fixabile si pivotante cu diametrul de 8″ iar rotile din spate au diametrul de 12 inch, aceasta asimetrie facandu-l deosebit de manevrabil mai ales atunci cand doriti sa virati.

 

Landoul caruciorului multifunctional 3 in 1 DHS Coccolle are fundul rigid pentru o pozitie corecta a bebelusului, captuseala este groasa dar moale, fiind confectionata din materiale de calitate. Landoul caruciorului Coccolle se detaseaza usor de cadru, printr-o singura miscare, mai ales atunci cand doriti sa il fixati invers (in directia de mers sau viceversa). Manerul este reversibil, reglabil pe inaltime, sistemul de franare este facil prin actionarea mecanismului aflat pe manerul caruciorului, astfel ca aveti la indemana tot ce este necesar pentru confortul si siguranta copilului. Husa pentru picioare este inclusa.

noriel.ro

 

 

Atunci cand este folosit in modulul sport, caruciorul multifunctional Coccolle 3 in 1, este recomandat copiilor cu varsta pana la 3 ani. Se transforma rapid pe cadru, dintr-o singura miscare, suportul de pricioare este reglabil in mai multe pozitii, sezutul este deosebit de confortabil, reglabil in mai multe pozitii iar centura de siguranta in 5 puncte conform standardelor Europene. Bara de protectie este detasabila, iar husa de picioare de la landou se potriveste si in modulul sport.

 

Cosul auto al caruciorului multifunctional Coccolle C628, este omologat grupa 0+,0 – 13 kg, de la nastere pana la aproximativ 12/14 luni. Cosuletul auto se fixeaza pe cadrul caruciorului adaptorilor incorporati, are maner ajustabil, copertina detasabila, centura de siguranta in 3 puncte, sistem central de ajustare a centurii, pernita reductoare si corespunde standardelor ECE R44/04.

Greutatea caruciorului este de 19kg, permitand sa fie folosit pentru copiii cu varsta intre 0 (chiar de la nastere) si 3 ani (18 kg). Caruciorul Coccolle multifunctional 3 in 1, landou si cos auto, poate fi cumparat de la BestKids3Piticinichiduta si de la eMAG cu transport gratuit.

answear.ro