Catelul Robot inteligent Candy

 

Catel robot Candy Inteligentul catel robot de la Zoomer Zuppies va deveni cel mai bun prieten al copiilor! Catelul robot inteligent Candy de la Zoomer Zuppies stie o multime de trucuri si jocuri, sta in fundulet, latra, plange sau casca si se bucura cand e mangaiat pe burtica, la fel ca un caine adevarat. Partea cea mai buna este ca el nu va creste niciodata si va avea intotdeauna chef de joaca! Micuta si delicata, ea este la fel de dragalasa pe cum ii spune numele, Candy, catelusul roz pentru fetite. Corpul roz, nasul si urechile aurii ale lui Candy le vor placea tuturor fetitelor, care vor dori s-o adopte ca animal de companie. Catelusa este deja dresata si poate sa execute mai multe comenzi ale stapanei ei.

 

Cand obosesc de prea multa joaca, Robotelul catel inteligent Candy si fetita se pot distra cu aplicatiile robotelului. Catelul este activat prin apasarea unui buton de pe burtica.Nasul functioneaza ca un buton pentru schimbarea aplicatiilor sau jocurilor interactive. In barbie este integrat un difuzor, prin care jucaria emite diverse sunete, in functie de starea de spirit: maraie, scanceste, se alinta, plange daca este lasat singur etc. Pe cap, spate si burtica are senzori de miscare. Catelul reactioneaza sonor la atingere, daca este mangaiat sau gadilat. In varful labutelor are cate o rotita, cu ajutorul carora se deplaseaza rapid si silentios.

Ambii ochi ai catelului robotel Candy au cate 35 de LED-uri fiecare, care se aprind si se sting in functie de joc, melodie sau de starea acestuia: bucurie, tristete, enervare etc. Pentru a afla starea simpaticului catel, trebuie apasat butonul alb aflat pe spatele lui. Cu cat copilul se va juca mai mult cu Spot, cu atat va afla mai multe secrete interesante pe care acesta le ascunde. Cu minunatul catel robot Candy, copiii nu se vor mai simti singuri niciodata!

CITESTE SI:  Masuta interactiva de joaca Bright Starts Having a Ball

poate fi cumparat de la Nicoro si 3Pitici

Caracteristicile catelului robot Candy Zoomer Zuppies: Functioneaza cu ajutorul senzorilor de ultima generatie; este confectionat din Material rezistent, plastic si cauciuc de calitate, functioneaza cu 3 baterii AAA incluse. Lungime jucarie: 15 centimetri. Latimea jucarie:10 centimetri. Inaltimea jucarie: 15 centimetri. Este recomandata copiilor peste 5 ani.

 

Catelul Robot inteligent Spot

 

Catel robot Spot, inteligentul catel robot de la Zoomer Zuppies va deveni cel mai bun prieten al copiilor! Catelul robot inteligent Spot stie o multime de trucuri si jocuri, sta in fundulet, latra, plange sau casca si se bucura cand e mangaiat pe burtica, la fel ca un caine adevarat. Partea cea mai buna este ca el nu va creste niciodata si va avea intotdeauna chef de joaca! Spot este un haios catel dalmatian robot.

Desi e micut, catelul robot Spot isi va apara stapanul si va marai la oricine ii cer fetita sau baietelul lui. El nu are alti 100 de frati, dar are 3 surori, pe Roxy, Candy si Scarlet, cu care ii place la nebunie sa se joace. Cel mai mult si cel mai mult ii place, insa, sa se joace cu stapanul lui, mai ales ca are foarte multe aplicatii distractive. Spot e si foarte iubitor. El ii arata stapanului ca il iubeste afisand cate o inimioara in fiecare ochi. Catelul este activat prin apasarea unui buton de pe burta. Nasul functioneaza ca un buton pentru schimbarea aplicatiilor sau jocurilor interactive. In barbie este integrat un difuzor, prin care jucaria emite diverse sunete, in functie de starea de spirit: maraie, scanceste, se alinta, plange daca este lasat singur etc. Pe cap, spate si burtica are senzori de miscare.

Catelul inteligent Spot Zoomer Zuppies reactioneaza sonor la atingere, daca este mangaiat sau gadilat. In varful labutelor are cate o rotita, cu ajutorul carora se deplaseaza rapid si silentios. Ambii ochi ai robotelului au 35 de LED-uri fiecare, care se aprind si se sting in functie de joc, melodie sau de starea acestuia: bucurie, tristete, enervare etc. Pentru a afla starea simpaticului catel, trebuie apasat butonul alb aflat pe spatele lui. Cu cat copilul se va juca mai mult cu Spot, cu atat va afla mai multe secrete interesante pe care acesta le ascunde. Cu minunatul catel robot, copiii nu se vor mai simti singuri niciodata!

CITESTE SI:  Seturi de jucarii pentru copii magicieni

Caracteristici catel robot Spot Zoomer Zuppies: functioneaza cu ajutorul senzorilor de ultima generatie .Material rezistent, plastic si cauciuc de calitate. Tip baterii catel robot (incluse): 3x AAA. Lungime jucarie: 15 centimetri. Latimea jucarie:10 centimetri. Inaltimea jucarie: 15 centimetri. Este recomandata copiilor peste 5 ani.

poate fi cumparat de la Nicoro si 3Pitici

 

Catelul robot inteligent Scarlet

 

Scarlet – catelusul robot – este o catelusa foarte cocheta. Ea are un set de stickere accesorii de care e foarte mandra. La gat ii place sa poarte un colier auriu, cu pandantiv mov, in aceeasi nuanta ca nasul si dungile de pe urechile ei negre. Pe cap vrea sa isi puna coronita aurie, care are o inimioara mov in centru. Cel mai drag dintre toate accesoriile ii este cheita aurie, cu care poate sa deschida inimile tuturor fetitelor care o vad. Catelusa robot este activata prin apasarea unui buton de pe burta.

Nasul functioneaza ca un buton pentru schimbarea aplicatiilor sau jocurilor interactive. In barbie este integrat un difuzor, prin care jucaria emite diverse sunete, in functie de starea de spirit:  Catelusa Robot Scarlet maraie, scanceste, se alinta, plange daca este lasat singur etc. Pe cap, spate si burtica are senzori de miscare. Catelul inteligent robot Scarlet reactioneaza sonor la atingere, daca este mangaiat sau gadilat. In varful labutelor are cate o rotita, cu ajutorul carora se deplaseaza rapid si silentios.

 

Catelul robot inteligent Roxy

 

Roxy catelul robot de la Zoomer Zuppies va deveni cel mai bun prieten al copiilor. Robotelul stie o multime de trucuri si jocuri, sta in fundulet, latra, plange sau casca si se bucura cand e mangaiat pe burtica, la fel ca un caine adevarat. Partea cea mai buna este ca el nu va creste niciodata si va avea intotdeauna chef de joaca!

Roxy este o mica diva nonconformista. Pentru ca ii plac foarte multe culori si nu s-a hotarat pe care sa o poarte mai intai, Catelusa Robot Ruxy s-a hotarat sa devina un catel multicolor. De aceea, Roxy este vesela si distractiva. Acestea sunt si cele mai evidente calitati ale robotelului: ii place sa asculte muzica, sa danseze si sa se joace cu stapana ei sau cu Spot, Candy si Scarlet, fratiorii ei robot. Cu Roxy, fetitele nu se vor mai plictisi vreodata.