depurtat.ro

Cu siguranţă puţini au auzit de producătorul german de televizoare Loewe. Însă prezenţa acestor televizoare şi în România ridică câteva întrebări: cine este Loewe, unde sunt produse televizoarele Loewe, produsele lor sunt de calitate premium sau sunt un alt brand no-name. De ce costă mai mult un Loewe decât un LG? Ei bine, marca Loewe este o marcă de tradiţie a industriei germane de televizoare şi se adresează clienţilor ce îşi doresc produse din gama high-end. Este bine de ştiut că Loewe AG are drept acţionar majoritar Sharp Corporation. Producatorul german de televizoare si sisteme electronice integrate de entertainment la domiciliu Loewe, nu este un nume foarte cunoscut în afara Germaniei, aflându-se constant sub presiunea concurenţei producătorilor de televizoare asiatici, precum LG, Samsung, Sony, Toshiba sau Panasonic, şi asta datorită preţurilor mai mici cu care marile concerne îşi lansează noile serii. (LOEWE TV la eMAG.roamazon.co.uk / amazon.de )

yves-rocher.ro

 

 

Însă calitatea germană a televizoarelor Loewe este un concept şi un brand de ţară care a funcţionat mai bine de 90 de ani. Numele Loewe este legat de primul casetofon “Optaphon” (1950), de primul videorecorder european Optacord 500, ca şi de “Optaport”, primul televizor portabil şi complet tranzistorizat, toate produse apoi în serie. În Romania veţi găsi 7 modele de televizoare germane Loewe în Oferta LOEWE eMAG, din gama Connect, Art şi Reference. Gama Loewe Masterpieces se lasă încă aşteptată.

Televizoarele Loewe doar aici

LOEWE , marca germană de electronice de lux, este primul producător de televizoare smart din lume ce mizează exclusiv pe tehnologia 4K UltraHD. Specificaţiile standard, precum decodorul de sunet Dolby Digital 5.1, acces şi decodare HEVC pentru Netflix şi Youtube, 1TB (1000GB) capacitate de stocare, rezoluţie 4K, 4 porturi HDMI 2.0, soundbar built-in (modelul Reference) reprezintă o carte de vizită impresionantă pentru televizoarele destinate clienţilor mai pretenţioşi.

 

Istoria Brandului Loewe

 

Dintr-o întreprindere familială cu sediul în Berlin, până la o societate corporatistă bazată pe acţiuni au trebuit sa treacă mulţi ani, firma Loewe fiind naţionalizată de către nazişti pentru efortul de război de susţinere a industriei aeronautice de către fabricile germane de produse de larg consum. În anii 70, Loewe a aparţinut în mare măsură olandezilor de la Philips, pentru ca, după succesele în serie datorate primelor televizoare stereo din Europa să reuşească să redevină independenţi faţă de aceştia şi să lanseze în anii 80 o nouă generaţie de televizoare “Art.1” punând accentul pe tehnică de vârf şi design.

 

 

În anul 2004, firma Loewe a trecut printr-o criză financiară, moment în care concernul japonez Sharp a achizitionat 29% din acţiuni. Sharp a contribuit la programul de restructurare, cum au facut-o de altfel şi angajatii firmei Loewe, aceştia din urmă renunţând la câte un salariu. Compania şi-a revenit, iar în anul 2007 şi-a răsplătit angajaţii fideli pentru aportul şi sacrificiul făcut, acordându-le bonusuri a căror valoare totală a însumat 3 milioane de euro. Cam câte 3000 de euro în medie pentru fiecare din cei 1000 de angajaţi. (LOEWE TV amazon.co.uk / amazon.de )

 

 

Pentru cei pentru care expresiile “calitatea germana”, “lucrul nemţesc bine făcut” sau “Televizoare Made in Germany” reprezintă ceva, recomandăm gama de Televizoare Loewe. Şi da, sunt şi 3D, au şi rezoluţie UltraHD, evident sunt Smart TV-uri, iar calitatea sunetului şi nu numai este extraordinară.

 

Firma Loewe în prezent

 

Loewe s-a reinventat mereu, încercând să ţină pas cu noua tehnologie şi cerinţele tot mai sofisticate ale utilizatorilor de televizoare. A produs plasme, Smart-uri şi LCD TV-uri cu iluminare retro de tip LED, televizoare cu tehnologia DR+Streaming, Media Text, HbbTV, CE-HTML şi un Streaming-Client perfecţionat. În anul 2011, Loewe a introdus tehnologia 3D la televizoarele sale şi n-a ramas strain de conceptul Multiroom pentru video, cât şi acela de Follow-Me, în contextul tranziţiei locuinţelor moderne în ceea ce numim astăzi Smart Home, Casa Inteligenta bazată pe IoT (Internet of Things).

flanco.ro/

 

 

La preţuri ce încep de la 13.000 de lei (aproximativ 2.500 de euro) şi ajung undeva până la 75.000 RON (17.500 de euro), televizoarele Smart Loewe nu sunt chiar ieftine, cel puţin dacă le comparăm cu brandurile mai cunoscute în Romania precum Samsung, LG, Philips, Sony sau Panasonic. Diferenţa este chiar mai mare dacă ne raportăm la chinezii de la HiSense, japonezii de la Orion sau turcismele Vestel comercializate în Romania sub numele de Horizon (NOD – Asesoft), Teletech (de la Altex), SEG (vândute în Rusia) sau Telefunken (produse sub licenţă cumpărată de la nemţi). (LOEWE TV amazon.co.uk / amazon.de )

 

Review Televizoare Loewe vandute de eMAG

Review Televizoare Loewe vandute

 

Practic, putem afirma că televizoarele germane Loewe reprezintă faţă de restul de mărci ceea ce reprezintă Miele în industria de electrocasnice. Un brand premium, deloc mainstream, însă ce se prezintă cu o calitate şi fiabilitate ireproşabilă a produselor comercializate. În Romania veţi găsi 7 modele de televizoare germane Loewe, din cele 3 seriie, ART, CONNECT şi REFERENCE în Oferta LOEWE eMAG.

 

Televizoarele LED 3D Smart LOEWE UHD

 

Designul televizoarelor Loewe: Made in Germany si Finished in Austria. Cele trei serii de televizoare 3D 4K UHD LOEWE: ART, Connect şi Reference au un design perfect si asta datorita utilizarii expertizei de zeci de ani a producatorului austriac de aluminiu Piesslinger. Rama şi standul televizoarelor LOEWE reprezintă succesul în design a doi producători europeni de tradiţie.  Cu noua gamă de televizoare Smart Loewe Art Ultra HD veţi beneficia de cel mai rapid timp de schimbare a canalelor si de initializare a aplicatiilor facand utilizarea acestuia intuitiva la un nivel cu totul nou.

 

 

Sunetul televizoarelor Loewe se caracterizează prin forţă şi precizie. Cei 80 de watts generează 90 de decibeli, veţi avea parte astfel de un televizor cu o putere a sunetului cu 300% mai mare decât al televizoarelor competitorilor (40watts in cazul modelelor Loewe Art 40 UHD şi Loewe Art 48 UHD).

(LOEWE TV eMAG.ro / amazon.co.uk / amazon.de )

Televizoarele Loewe doar aici

Interfata Loewe Assist Media 2015. Concepută pentru a oferi o experiență de utilizare mai bună. O interfaţă elegantă, intuitivă, structurată în mod clar și ușor de personalizat. Noile caracteristici includ posibilitatea de a crea o structură de foldere personalizate pentru a vă ajuta să organizați uşor înregistrările DR+ de pe un hard disk. Interfaţa poate fi uşor complementată cu aplicaţiile Loewe Assist Media Mobile, disponibile atât pentru iOS cât şi pentru Android.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=aAA7YQioRVM

 

În Romania veţi găsi 7 modele de televizoare germane Loewe si 3 soundbar-uri Loewe în Oferta LOEWE eMAG. Pentru alte modele sau accesorii Loewe, vă recomandăm însă Oferta Amazon.co.uk si amazon.de.

answear.ro