depurtat.ro

Cizmele impermeabile si calduroase din piele Splash de la Bobux, calitate premium, piele naturala si captusite cu stofa de lana pentru baieti si fetite mai mici. Incaltamintea Splashboot este realizata integral din piele naturala, tratata cu tehnologia Splashtex, ceea ce o face rezistenta la apa, murdarie si mult mai usor de curatat. Interiorul cizmei este dublat integral cu o membrana impermeabila, peste care vine un strat din stofa de lana 100%, de calitate premium. Nu putem afirma ca aceste cizmulite sunt ieftine, insa cu siguranta sunt cizmulite de calitate pentru cei mici, nu doar brandul Bobux fiind un garant al acestei calitati dar si faptul ca sunt cizmele ce tin piciorusele calde si uscate timp de 4-5 ore  de stat in baltoci sau zapada inalta de 5 cm.

Cizmulitele din piele Splash Boot pentru copii sunt confectionate la exterior din piele naturala impermeabila (tehnologie Splashtex), iar pe interior prezinta doua straturi cu tehnologii de varf pentru a nu lasa apa sa atinga piciorusele copiilor cat si pentru a oferi caldura: un strat din membrana impermeabila si un al doilea strat din stofa lana 100% de calitate premium ce retine caldura. Talpa interioara este de asemenea din piele naturala. Sistemul de inchidere al cizmelor pentru copii este cu fermoar inalt dispus in lateral. Splash Boots de la Bobux sunt cizme din piele impermeabile avand aprobarea institutului “American Podiatric Medical Association” (http://www.apma.org).

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Garantia calitatii incaltamintei Bobux: datorita materialelor din care este realizata si a cusaturilor lipite, cizmele impermeabile din piele naturala vor mentine piciorusele celor mici uscate si calde chiar si in balti de 5 cm, timp de 4-5 ore. De mentionat ca produsele Bobux sunt cu un numar mai mare fata de sistemul european (de exemplu, marimea 22 de la Bobux este real numarul 23). Comandati un numar mai mic fata de cat poarta copilul dumneavoastra in mod normal. Splash Bobux, gama de incaltaminte pentru cei mai mici dintre pitici sunt disponibile pentru marimile de la 20 la 29 (deci 21 – pana la 30).

answear.ro