depurtat.ro

Ai vrea ca micutul tau fie bun, sa fie generos, sa iubeasca natura, sa fie empatic, curajos si echilibrat, si sigur lista e mai lunga de atat. Si ai mai vrea, pentru ca nu cunosc parinte care sa nu isi doreasca asta, sa iubeasca cartile! Sa le vrea, sa le caute, sa le citeasca!

yves-rocher.ro

Vreau sa te imprietenesc cu o editura, care iti poate fi un bun aliat in realizarea dorintei de a iti face copilul sa vrea o biblioteca. Usborne este o editura de top din Marea Britanie la categoria de carti pentru copii, premiata pentru succesul pe care il are, datorita ilustratiilor fantastice, a informatiilor educative pe care le ofera, a calitatii materialelor folosite, si a continutului variat, pentru toti copiii, de la nastere pana la 18 ani.

Cartile Usborne sunt de un real folos in invatarea limbii engleze, intr-un mod placut si relaxant, si un suport didactic pentru profesorii de limba engleza in sustinerea orelor, oferind inspiratie in abordarea unor teme interesante de la povesti, stiinta, geografie, istorie, arta, la jocuri, activitati, matematica. Cartile Usborne fac parte deja din materialul didactic al educatorilor si invatatorilor gradinitelor si scolilor private sau de stat ca si materiale complementare.

Editura Usborne are peste 2000 de titluri, adaugand lunar altele noi, asa ca poate fi dificil sa alegi cele mai potrivite carti pentru copilul tau. Te invit in Grupul de Carti Usborne Tei , unde gasesti recomandari pe grupe de varste si teme diferite, si poti beneficia si de experienta altor parinti si copii cu aceste carti minunate.

Iti prezint mai jos trei carti recomandate de la Editura Usborne, in functie de varsta la care se afla copilul tau. Sau nepotul, sau colega de la scoala la a carei aniversare trebuie sa mergi, sau nou-nascutul prietenei tale. Pentru ca sunt atat de minunate aceste carti incat pot fi facute cadou. Un copil poate avea prea multe jucarii dar niciodata prea multe carti!

Baby’s very first touchy-feely book. Aceasta este o carte recomandata chiar si pentru nou-nascuti. Cartea este de dimensiune mica, potrivita pentru mainile bebelusului, cartonata pentru rezistenta maxima, si are ilustratii cu contrast puternic potrivite pentru aceasta varsta. Pe fiecare pagina are un design unic cu zone si petice texturate pentru dezvoltarea senzoriala, care ii atrage pe cei mai mici dintre cititori. Fiecare poza are o descriere simpla care ii ajuta sa asocieze cuvinte si imagini.

flanco.ro/
Baby’s very first touchy-feely book Carte Usborne pentru bebelusi

Baby’s very first touchy-feely book Carte Usborne pentru bebelusi

Cartea Usborne Wind-up Tractor Book with model tractor and 3 tracks (and 30 stand up models). Printre cele mai apreciate carti de la Usborne sunt cele din categoria Wind-up, care vin la pachet cu o jucarie minunata cu care copilul parcurge trasee minunate, pline de creativitate si imaginatie. Contin trasee embosate, povesti sa sustina distractia, carton gros pentru trafic greu :), rotita de invartit pentru dezvoltarea motricitatii fine.

Recomandata de la 3 ani si peste, Wind-up Tractor Book a fost prima carte de la Usborne a copilului meu, si a indragit-o imediat. Are 3 seturi de sine embosate in carte, povesti de la ferma si 30 de piese cartonate care stau in picioare.

Carti Usborne - Wind-up Tractor Book with model tractor and 3 tracks

Carti Usborne – Wind-up Tractor Book with model tractor and 3 tracks

Parerea celor ce pun pret (si) pe educatia cu ajutorul cartilor a copiilor mici este ca absolut minunata si educativa carte Usborne See Inside Your Body este un must-have in biblioteca unui copil de peste 6 ani. Le vorbeste acestora intr-un limbaj adecvat despre corpul lor si despre cum functioneaza acesta, ceea ce mi se pare o informatie esentiala pentru orice copil cat si pentru abilitatile lor de mai tarziu de a se intelege pe sine cum functioneaza.

Carti Usborne pentru copii See Inside Your Body

Carti Usborne pentru copii See Inside Your Body

Cartea Usborne See Inside Your Body Are peste 50 de clapete de carton care se ridica si aduc informatie in plus. Ilustratiile sunt vibrante, originale si diagramele folosite arata toate organele majore ale corpului uman, insotite de text clar, informative si inteligent prezentate. Pentru cei mai micuti, pentru copiii de 3 sau 4 ani, exista si varianta Usborne Look Inside Your Body, cu o grafica adaptata varstei lor.

 

Cartile Usborne in online

Hai in grup pe Facebook sa vezi mai multe recomandari sau sa ne spui ce cauti. Carti Usborne Tei https://www.facebook.com/groups/1023761424424500/ sau scrie-ne la elena@casahanu.ro . Suntem deschisi si prietenosi.

answear.ro