Pest Repeller aparatul contra insectelor si rozatoarelor care functioneaza. Pest Repeller, un produs inovator de ultima generatie care te va ajuta sa elimini orice chirias nedorit din casa si din jurul casei tale. Atata timp cat Pest Repeller este in priza tu esti in siguranta. Undele magnetice pe care le emana acest aparat iti alunga toti chiriasii nepoftiti din casa fara sa folosesti substante toxice. Atunci cand indepartarea insectelor rozatoare a inceput vei vedea ledul rosu si cel verde luminand intermitent. Semnalul transmis va afecta sistemul nervos al daunatorilor asa ca iti vor parasi locuinta in cel mai scurt timp posibil. Pest Repeller este si economic, consuma doar 10W (a zecea parte dintr-un bec). Si cel mai important lucru: Pest Repeller nu afecteaza omul si nici animalele de companie. Poti cumpara acum si o varianta imbunatatita Pest Repeller de la eMAG Dual PostRepeller, DuoPro PestRepeller sau UltraSonic PostRepeller.

Cumpara-l direct din China

Alternativa Curata si Sigura la insecticidele toxice! Indeparteaza soarecii si insectele din casa ta. 2 produse la pret de 1. Termen de returnare 30 zile. Ultrasonic Pest Repeller este sigur de utilizat in prezenta adultilor, a copiilor, a majoritatii animalelor de casa si chiar in apropierea produselor alimentare. Doar il pui in priza si el incepe sa functioneze prin reteaua electrica. Cel mai mic pret online. Atentie: Pest Repeller nu este vandut din usa in usa! Evitati cumpararea produselor contrafacute, asa cum ati vazut in reclama de la TV Teleshopping, Aparatul Pest Repeller poate fi cumparat de la Preturi RezonabileTop-Shop Teleshopping si German Electronics.

vezi si Pest ePROTECT

Aparatul impotriva daunatorilor Ultrasonic Pest Repeller este un dispozitiv sigur pentru intreaga familie si animalele de companie, ce utilizeaza in siguranta reteaua de fire din peretele cladirii in care locuiesti, indepartand cat mai multi daunatori fara pericolul dat de pesticidele pe care le foloseai inainte. Ultrasonic Pest Repeller este sigur de utilizat in prezenta adultilor, a copiilor, a majoritatii animalelor de casa si chiar in apropierea produselor alimentare. Doar il pui in priza si el incepe sa functioneze prin reteaua electrica. Pest Repeller functioneaza pentru o suprafata de 40 de metri patrati.

Il poti folosi acasa, la birou sau in orice alta cladire. Ultrasonic Pest Repeller nu omoara ci alunga, fiind prietenos cu mediul. Este sigur pentru oameni si majoritatea animalelor de casa. Nu este recomandat in cazul in care aveti animale de companie cu marimea mai mica decat a unui iepure precum hamsteri, porcusori de guinea, chinchilla, nurci sau alte rozatoare tinute in custi. Pest Repeller, aparatul impotriva daunatorilor: alternativa Curata si Sigura la insecticidele toxice! Indeparteaza soarecii si insectele din casa ta. 2 produse la pret de 1. Ultrasonic Pest Repeller este sigur de utilizat in prezenta adultilor, a copiilor, a majoritatii animalelor de casa si chiar in apropierea produselor alimentare. Doar il pui in priza si el incepe sa functioneze prin reteaua electrica. Este un aparat impotriva insectelor, gandacilor si altor daunatori ce nu omoara, ci tine daunatorii la distanta

CITESTE SI:  Cea mai ieftina plasa perdea anti tantari de usa cu magneti care se inchide singura

Prinde oferta de doua aparate  la pret de unul singur. Pest Repeller poate fi cumparat la cel mai mic pret de la Top-Shop Teleshopping si Preturi Rezonabile

Aparatul contra insectelor (paianjeni, tantari, furnici, gandaci si alte insecte) si impotriva altor daunatori utilizeaza unde ultrasonice fluctuante, deranjante pentru daunatori. Aparatul ultrasonic Pest Repeller are la baza o tehnologie avansata si puternica de indepartare a soarecilor, sobolanilor, paienjenilor, tantarilor, furnicilor si a altor insecte ce iti invadeaza casa. Astfel, acestia sunt indepartati din camera in care Pest Repeller actioneaza. Scapa chiar acum de daunatori, fara a folosi produse chimice.

Aparatul impotriva daunatorilor Ultrasonic Pest Repeller este un dispozitiv sigur pentru intreaga familie si animalele de companie, ce utilizeaza in siguranta reteaua de fire din peretele cladirii in care locuiesti, indepartand cat mai multi daunatori fara pericolul dat de pesticidele pe care le foloseai inainte.

Informatii Pest Repeller

  • Este recomandat impotriva daunatorilor precum soareci, sobolani, paienjeni, tantari, furnici si alte insecte.
  • Este un aparat sigur pentru oameni si majoritatea animalelor de casa, nu omoara, doar tine daunatorii la distanta
  • se potriveste oricarei prize din casa, are un led ce sta aprins pe perioada de functionare
  • nu se folosesc produse chimice daunatoare fiind sigur pentru mediu
  • economisesti energie fata de alte aparate asemanatoare desi poate sta non-stop in priza, fiind economic si eficient
  • Pachetul contine: 2 bucati Pest Repeller. Suprafata de actiune: 230 mp, unda ultrasonica: 25KHZ, dimensiune: 130 x 75 x 70 mm, consum: <10W, functioneaza la 220-240V, 50Hz.

Aparatul impotriva daunatorilor Pest Repeller poate fi cumparat la cel mai mic pret de la Top-Shop Teleshopping si Preturi Rezonabile. Si in plus, poti profita de oferta speciala si vei primi in colet doua aparate la pretul unuia singurPoti cumpara acum si o varianta imbunatatita Pest Repeller de la eMAG Dual PostRepeller, DuoPro PestRepeller sau UltraSonic PostRepeller.

CITESTE SI:  Pediakid Spray antitantari si capuse Ineldea la Plafar