depurtat.ro

Dragons – Figurina multifunctionala

 

Dragons – Figurina care scuipa flacari si proiectile. Dragonul tau preferat din faimoasa serie de desene animate este acum pregatit de lupta. Proiectile realistice cu abur cu anvergura aripilor de 55cm. Aripile isi pot schimba modul de zbor. Pasi pentru lansarea proiectilelor constau in adaugare apa, trecerea la respiratie cu vapori si lansarea proiectilelor ce lumineaza in intuneric. Figurine, jocuri si jucarii Dragons vei gasi la  eMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro.

depurtat.ro

 

Jucariile Dragons DreamWorks pot fi cumparate din magazinele 

 

Dragons – Figurine Dragoni

 

Dragonii tai preferati din faimoase serie de desene animate Dragons Dreamworks sunt acum pregatiti de lupta, fiecare dragon da din aripi si o activitate de actiune (catapulta, aripi ce se rasucesc, lansator proiectile). Dimensiuni: Latimea aripilor: 35 cm. Lungime: 32.5 cm. Personaje Dragons: Stormfly the Deadly Nadder, Toothless the Night Fury (catapulta), Toothless the Night Fury, Belch & Barf the Zippleback.

otter.ro

 

Minifigurine Dragons

 

Dragonii colectibii de buzunar! Colectioneaza toti dragonii tai preferati din faimoasa serie de desene animate. Personaje: Toothless, Nadder, Gronckle, Nightmare, Vikingul. Dimensiuni aproximative: 6-7 cm.

Jucariile Dragons DreamWorks, pot fi cumparate din magazinele eMAG.ro, elefant.ro, nicoro.ro, jucarie.ronichiduta.ro si bestkids.ro. Colectia combinata de jucarii Dragons recomandate o gasiti si pe portalul de recomandari de jucarii pentru copii Jucarii | Supermamici.

answear.ro