Pablosky este o firma producatoare de incaltaminte pentru copii cu sediul in orasul Toledo, din Spania. In mai bine de 30 de ani de cand sunt pe piata, Pablosky au devenit experti atat in moda cat si in nevoile specifice ale copiilor. Fiecare pantof, gheata, cizma sau sanda Pablosky este creat pe baza unui sistem unic de proiectare ce imparte talpa in patru zone de densitati diferite. Aceasta asigura o flexibilitate si un confort unic, precum si o sustinere naturala a piciorului. Incaltamintea pentru copii Pablosky este moderna si frumoasa, insa ceea ce conteaza cel mai mult este calitatea, confortul si performanta ei de exceptie.

Pablosky stie ca un parinte atent va alege pantofii copilului sau pe baza unor criterii ce tin de mai mult decat estetica acestora. Pantofii pentru copii Pablosky se adapteaza inteligent caracteristicilor fizice si motorii ale micutilor, asigurand o dezvoltare armonioasa si sanatoasa. Si pentru ca fiecare element de constructie este important, Pablosky alege pielea cea mai fina atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul pantofilor sai.

In prezent, brand-ul spaniol Pablosky este unul din liderii producatorilor de incaltaminte pentru copii, cu o productie anuala ce depaseste 2,3 milioane de perechi de pantofi, sandale si ghetute. Pantofii pentru copii Pablosky sunt apreciati pentru ca sunt creati pentru a se adapta stilului si nevoilor tuturor copiilor.

De unde poti cumpara pantofi Pablosky pentru copii? Prezentam o mica selectia din colectia de incaltaminte de la magazinele online eMAG Pablosky FashionBigStep si B-Mall.

 

Pantofi Pablosky pentru baieti

 

CITESTE SI:  Bascheti de ploaie Converse Chuck Taylor All Star Rubber de toamna

Pantofi Pablosky pentru fetite

   Cele mai mici preturi la incaltamintea pentru copii marca Pablosky, veti gasi in magazinele online eMAG Pablosky FashionBigStep si B-Mall.