depurtat.ro

Manga – anime? Bakemonogatari (povestiri de groaza, cu fantome si duhuri)? Hitagi Senjogahara – eroina feminina din Bakemonogatari? Sigur, toate astea au in comun cate ceva. Fac parte din „invazia culturala” japoneza in Europa (America e cucerita deja de mai demult), cu toate lucrurile bune sau mai putin bune pe care le aduce civilizatia din Tara Soarelui-Rasare…

Pentru amatorii de filme manga, anima si alte SF-uri japoneze: Cele mai multe figurine Manga, Anime sau din seria Final Fantasy, le gasiti la cele mai mici preturi (si cu transport gratuit in Romania) la preturi incepand de la 6$ aici: Anime & Manga Toys. Evident lista personajelor favorite si disponibile este imensa daca va veti folosi de appletul de cautare pe site, cu siguranta veti gasi cel putin 5-6 modele pentru orice personaj.

 

Figurina superarticulata tip FIGMA prevazuta cu stander cu element de sprijin si accesorii.

Figurina FIGMA Hitagi Senjogahara

Figurina FIGMA Hitagi Senjogahara

 

Scoala il plictiseste, poate cu exceptia orelor de mate, pe Koyomi Araragi, un liceean japonez oarecare. Oarecare?? Da, a fost un oarecare pana in momentul in care a fost muscat de un vampir si s-a transformat la randul lui intr-o asemenea creatura a noptii: ochii rosii (insetati de sange?), agilitate fantastica, rapiditatea de a se vindeca… Un singur lucru il mai face sa se cutremure acum: rasaritul soarelui! Figurina superarticulata tip FIGMA (poate fi pusa in diferite pozitii) de 14cm inaltime, prevazuta cu stander cu element de sprijin, cu accesorii.

Figurina Manga Anime Koyomi Araragi

Figurina Manga Anime Koyomi Araragi

 

Suprematia japoneza? S-ar spune ca da, daca ne luam dupa o alta serie animata de succes – The Big O si dupa linia de figurine Figma, inspirata si conceputa dupa personajele din anime japoneze. In mod misterios, intreaga populatie din Paradigm City isi pierde memoria. Si astfel, serviciile androidului – de fapt e un gynoid (femela robot) – R Dorothy Waineright devin vitale! Figurina tip Figma, superarticulata si superdetaliata de 13cm, cu accesorii si stander.

Figurina Manga Anime R Dorothy

Figurina Manga Anime R Dorothy

 

O misterioasa fata cu par negru, cu ochi albastri arzatori si cu un impresionant tun care arunca proectile de piatra…ne poarta in lumea lui Black Rock Shooter. Nu, fata de care va vorbeam nu e Yomi Takanashi, care e doar o liceeana japoneza ca si oricare alta. Hmmm…..dar Yomi e un personaj important, iar personajele importante nu sunt deloc…niste oarecare! Figurina tip Figma, superarticulata si superdetaliata de 14cm, cu accesorii si stander.

Figurina Manga Anime Yomi Takanashi

Figurina Manga Anime Yomi Takanashi

 

Lumea misterioasa si incantatoare a vechilor legende europene este prezentata acum intr-o formula inedita, dar interesanta, si de catre anime japoneze. Fate/Zero e cea mai concludenta dovada. Magii se infrunta in razboaie interminabile pentru puterile pe care le confera Sfantul Graal iar Kiritsugu Emyia, maestrul spadasin, poseda faimoasa sabie Excalibur! Un japonez la curtea Regelui Arthur? Figurina tip Figma, superarticulata si superdetaliata de 16cm, cu accesorii si stander.

flanco.ro/
Figurina Figma Kiritsugu Emyia

Figurina Figma Kiritsugu Emiya

 

Lord Captain Cecil Harvey este protagonstul unei serii mai vechi din Final Fantasy. A ramas si ramane unic prin faptul ca este singurul razboinic care a reusit sa se transforme dintr-un personaj negativ (Dark Knight – Cavaler al Intunericului) intr-un erou pozitiv, un neinfricat Paladin. Calea a fost lunga si anevoioasa, dar acum nimeni nu ii mai sta in cale! Figurina nearticulata (statueta) de 12 cm inaltime, cu accesoriu sulita.

Figurina Final Fantasy Cecil Harvey

Figurina Final Fantasy Cecil Harvey

 

Snow Villiers, sau mai simplu Snow, este un tanar cu o inima mare. La inceput, se avanta in orice fel de lupta doar cu forta fizica (enorma, e drept) pe care o poseda. Fara a planifica nimic – pentru ca eroii nu au nevoie de planuri, zice el – ataca, lupta si invinge. Pentru ca nu are cum sa fie invins. Pentru ca eroii ca el nu mor. Ei au o lume de salvat si trebuie sa isi indeplineasca aceasta mareata misiune. Figurina superarticulata (25 puncte articulatie) de 26cm, cu accesorii imbracaminte pentru zapada (snow) si manusi.

Figurina Final Fantasy Shadow Villiers

Figurina Final Fantasy Shadow Villiers

 

O tanara de 19 ani, draguta, placuta si cu suflet bun. Dar asta e doar o aparenta. Oerba Dia Vanille vine din trecuturi indepartate si intunecate, are peste 500 de ani si o povara grea a amintirilor si experientelor prin care a trecut. Insa deviza ei a ramas aceeasi: „ Visele pot deveni realitate. Insa pentru asta nu trebuie sa asteptam miracole, pentru ca miracolelele le putem face doar noi. Aici, acum si intortdeauna”! Figurina superarticulata (25 puncte de articulatie) cu maini interschimbabile si accesorii.

 

Figurina Final Fantasy Dia Vannile

Figurina Final Fantasy Dia Vannile

Hope (Speranta) e un tanar pusti ca multi altii, cu o copilarie linistita si fara evenimente deosebite. Si brusc, este aruncat in tumultul evenimentelor teribile de pe urma careia isi pierde mama. De atunci, gandul razbunarii il determina sa devina puternic, tenace si indraznet. Antrenat sa foloseasca teribila arma Airwing – un bumerang special – Hope pleaca sa il caute si sa il infrunte pe Snow Villiers, cel pe care il crede vinovat de moartea mamei sale. Figurina superarticulata (25 puncte articulatie) prevazuta cu accesorii.

Figurina Final Fantasy Hope Estheim

Figurina Final Fantasy Hope Estheim

answear.ro