decathlon.ro

Fototapetele avand tema personaje si imagini din desenele animate pentru camera copilului reprezinta o metoda pentru care nu vei plati multi bani dar care sa ofere micutului sau micutei un loc in care isi poate dezvolta imaginatia, un loc placut in care sa se simta libera. Fototapete pentru copii cu personaje din desenele animate Disney peretii camerei copilului, la preturi mici, din oferta magazinului eMAG Sectiunea de casa si decoratiuni interioare. Vei regasi mai jos aproape orice personaj din seria Disney, de la Printese Disney la Zane, Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Masinutele din Disney Cars sau avioanele din Disney Planes.

mindblower.ro

 

Fototapet mare Mickey Mouse

 

Fototapet pentru peretii camerei copiilor, cu tematica Mickey Mouse Clubhouse ce reprezinta un cadru cu Mickey Mouse si prietenii lui. Fototapet semilavabil, usor de intretinut, de dimensiuni mari: 2,08m x 1,46m.

 

Fototapet de dimensiune mare Mickey Mouse Clubhouse

Fototapet de dimensiune mare Mickey Mouse Clubhouse

 

Fototapet Minnie Mouse

 

Fototapetul cu draguta Minnie Mouse va fi punctul central al camerei fetitei tale. Paleta de culori a fototapetului Disney Mickey Mouse Clubhouse va contrasta foarte frumos pe pereţii uni. Fototapete semilavabile din colectia Disney. 

 

Fototapet Disney Minnie Mouse personajele din Mickey Mouse Clubhouse

Fototapete Disney cu Minnie Mouse

 

Fototapet Spiderman

 

Fotatapetul Spiderman Marvel îl înfăţişează pe Spiderman în acţiune, alaturi de cei mai iubiti eroi din desenele animate. Abundenţa culorilor acestui fototapet pentru copii va transforma camera în preferata tuturor baietilor.

 

Fototapet Marvel Spiderman pentru camera baieti

Fototapet Marvel Spiderman pentru camera baieti

 

Fototapet Disney Fairies Clopotica

 

Fototapet pentru copii care reprezinta desene, personajele din seria de animatie Disney Fairies Clopotica (Tinkerbell). Dimensiuni 2,54×1,84m.

 

Autocolant dimensiuni mari Disney Fairies Clopotica Tinkerbell

Autocolant dimensiuni mari Disney Fairies Tinkerbell

 

Fototapet Disney Rapunzel

 

Fototapet pentru copii, pline de culori, avand tematica Disney Princess Rapunzel si prietenele sale. Dimensiune mare (2.08×1.46 m).

 

Fototapet Disney Rapunzel 2.08x1.46 m

Fototapet Disney Rapunzel 2.08×1.46 m

Sute de modele de fototapet pentru camera copiilor

 

Fototapete Disney Planes

 

Copilul dumneavoastra merita o camera de vis , o camera desprinsa din fascinanta lume a desenelor animate cu acest fototapet de dimensiuni mari avand tema personajele din desenele animate Disney Planes.

 

Fototapet desene animate Disney Planes

Fototapet desene animate Disney Planes

 

Fototapet perete Disney Planes

Fototapet perete Disney Planes

 

Fototapet Disney Fairies

 

Fascinanta lume Disney continuă să-i impresioneze pe cei mici, iar fototapetul Disney Fairies va învălui camera în povesti cu zane. Dimensiuni 1,04×0,7m.

otter.ro

 

Fototapet Disney Fairies

Fototapet Disney Fairies

 

Fototapet Disney Cars

 

Intră în lumea magică a maşinilor cu fotapetul Cars şi copilul tau se va bucura de poveştile fantastice din camera sa. Un film animat popular în rândul copiilor, Disney Cars, ii va face cu siguranţă placere copilului tau dacă va fi pus pe un fototapet chiar în camera sa, Fototapetul pentru camera copilului Disney Cars este semi lavabil , se curata cu o carpa uscata fara apa.

 

Fototapet Disney Cars

Fototapet Disney Cars

 

Fototapet Hello Kitty

 

Toti parintii isi doresc o amenajare a camerei fetitei lor cat mai placuta, cu imagini cat mai viu colorate si personaje animate cat mai haioase, inocente care sa le dezvolte imaginatia. Iar Hello Kitty, pisicuta simpatica din Japonia este unul dintre ele.

 

Fototapet Hello Kitty pentru fetite

Fototapet Hello Kitty pentru fetite

 

Fototapet Printese Disney

 

Fototapetul Disney Princess prezintă cele mai frumoase prinţese ale poveştilor Disney.

 

Fototapet Disney Princess

Fototapet Disney Princess

 

Fototapet Printese Disney

 

Lasă imaginaţia copiilor tăi să zboare în lumea fantastică a poveştilor cu acest fototapet pentru dormitorului copilului Disney Princess.

 

Fototapet Disney Princess pentru dormitorul fetitei

Fototapet Disney Princess pentru dormitorul fetitei

 

Fototapet Winnie The Pooh

 

Pentru un decor de poveste în care se regăsesc personajele preferate ale copilului dumneavoastră, alegeți fototapetul Winnie The Pooh.

 

Fototapet perete Winnie The Pooh

Fototapet perete Winnie The Pooh

Sute de modele de fototapet pentru camera copiilor

 

Fototapet mare Winnie the Pooh

 

Fototapet ce prezinta o imagine Disney cu Winnie the Pooh si prietenii sai. Fototapetul pentru camera copiilor cu Winnie Ursuletul de Plus are dimensiunea de 2,54m pe 1,84m.

 

Fototapet mare de perete Winnie The Pooh si prietenii sai

Fototapet mare de perete Winnie The Pooh

Fototapete pentru copii cu personaje din desenele animate Disney peretii camerei copilului, la preturi mici, din oferta magazinului eMAG Sectiunea de casa si decoratiuni interioare.

answear.ro