depurtat.ro

Jeff Bezos si epoca Amazon de Brad Stone, cartea magazinului pentru orice, “The everything store”: obiectivul acestei carti este de a spune povestea din spatele unuia dintre cele mai mari succese antreprenoriale de la zborul turbopropulsorului cu doua locuri al lui Sam Walton deasupra Sudului american pentru a evalua potentiale locatii pentru magazine Walmart. Fiecare pagină aduce o nouă perspectivă asupra temelor pe care orice afacere, mai mică sau mai mare, le are de rezolvat pe parcursul dezvoltării lor. Este povestea unui copil talentat care a ajuns un director executiv extraordinar de motivat si de adaptabil si despre felul in care el, familia si colegii sai au pariat masiv pe o retea revolutionara numita internet si pe viziunea grandioasa a unui singur magazin care vinde de toate.

Amazon.com US | Amazon.DE | Amazon.Co.Uk

Brad Stone, celebrul autor american ce a scris timp de cincisprezece ani despre Amazon și tehnologiile din Silicon Valley pentru publicații precum Newsweek și New York Times. În prezent este editorialist la Bloomberg Businessweek și locuiește în San Francisco, California. Jeff Bezos este unul dintre cei mai vizionari și mai tenace inovatori ai vremurilor noastre și, asemenea lui Steve Jobs, transformă și inovează industrii întregi. Brad Stone captează între paginile acestei cărți întreaga pasiune și strălucire de care Jeff Bezos face dovadă.

yves-rocher.ro

Cartea a fost publicata si poate fi cumparata de la Editura Publica.

flanco.ro/

Amazon este compania care a schimbat și mai apoi a impus regulile comerțului online. Jeff Bezos este mintea din spatele acestei construcții și omul a cărui viziune a transformat un simplu site cu vânzare de cărți într-un gigant online care astăzi vinde produse în valoare de 61 de miliarde USD. Jeff Bezos și epoca Amazon este una dintre acele cărți care se citește cu pixul în mână și asta deoarece fiecare pagină aduce o nouă perspectivă asupra temelor pe care orice afacere, mai mică sau mai mare, le are de rezolvat pe parcursul dezvoltării lor. Recomandăm această carte despre un business emblematic al erei internetului fiecărui antreprenor și oricărei afaceri care dorește să facă saltul într-o ligă superioară.

Jeff Bezos si epoca Amazon este o lectura revelatoare pentru oricine isi doreste sa inteleaga dinamica dupa care functioneaza economia digitala.  – Steven Levy, autorul Hackers. O lectura fascinanta si o excelenta cronica a ascensiunii Amazon. Cartea este un adevarat cadou pentru noua generatie de antreprenori si oameni de afaceri.  – Bussines Insider. Jeff Bezos este unul dintre cei mai vizionari si mai tenace inovatori ai vremurilor noastre si, asemenea lui Steve Jobs, transforma si inoveaza industrii intregi. Brad Stone capteaza intre paginile acestei carti intreaga pasiune si stralucire de care Jeff Bezos face dovada.  – Walter Isaacson, autorul Steve Jobs – biografia autorizata. Cea mai buna carte de afaceri a anului. Jeff Bezos si epoca Amazon ne ofera acces la una dintre cele mai de succes povesti antreprenoriale ale ultimilor decenii. – Michael Levine, The Huffington Post. Când vei avea optzeci de ani și, într-un moment liniștit de reflecție, îți vei aminti povestea vieții tale, capitolul cel mai pregnant și semnificativ se va referi la alegerile pe care le-ai făcut. În cele din urmă, suntem ceea ce alegem. Jeff Bezos, discursul adresat absolvenților Universității Princeton, 30 mai 2010. Proiectul Unicredit Tiriac Bank.

Cartea a fost publicata si poate fi cumparata de la Editura Publica.

answear.ro