depurtat.ro

Hamamelisul sau nucul vrajitoarelor este un arbust raspandit in padurile din America de nord si Canada, foarte rezistent la temperaturi scazute. Are flori ciudate sub forma de fasii galbene inguste ce apar impreuna cu fructele toamna tarziu spre iarna. Extractul de hamamelis a fost utilizat de generatii datorita proprietatilor sale calmante, circulatorii si astringente. Azi o serie de remedii naturiste au la baza extracte din hamamelis, recunoscut de Farmacopeea Europeana pentru aplicatii in cazul insuficientelor venoase, flebite, hemoroizi ori diverse alte afectiuni cutanate.

 

 

Utilizari in cosmetica. Hamamelisul poate fi incorporat in compoziții cosmetice in combinație cu alte ape florale la faza apoasa de la geluri de dus si pana la deodorante lichide sau geluri anticearcan si creme pentru pielea afectata de cuperoza. Ca ingredient in serumuri contur de ochi. Inclusa in lotiuni sau sub forma de comprese pentru ameliorarea varicelor si a sindromului de picioare obosite si grele . Inclusa in loțiuni pentru ingrijirea pielii iritate, sensibile. Se poate folosi ca ingredient in loțiuni dupa ras sau ca ingredient in deodorante lichide. Va prezentam mai jos gelurile de dus de la Yves Rocher cu Hamamelis.

 

Gel de dus delicat 2 in 1 cu Hamamelis

 

Un gel de duş delicat 2 în 1: o formulă de origine vegetală, care, datorită agenţilor hidratanţi şi hrănitori existenţi în componenţa sa, protejează şi curăţă delicat pielea sensibilă a întregii familii. Pentru o piele protejata si catifelata.

mergi la pagina produsului

noriel.ro

 

Gel de dus delicat cu Hamamelis Maxi

 

Proprietăţile binefăcătoare ale extractului de hamamélis regăsite într-un produs cu o bază de curăţare delicată, hidratantă, care protejează şi relaxează pielea sensibilă a întregii familii. 77% mai puţin material plastic prin utilizarea rezervei de reîncărcare. Gel de dus natural de la Yves Rocher pentru catifelarea pielii.

mergi la pagina produsului

 

Si pentru o solutie economica si de lunga durata, astfel incat sa nu cheltuiti mai multi bani decat este necesar, va recomandam apoi sa cumparati rezerva pentru gel de dus cu hamamelis.

answear.ro