decathlon.ro

Cei care incearca sa-si reinnoiasca garderoba invechita au nevoie de un suflu nou, pe care il ofera Reebok Pump, RBK Pumpspective, editia aniversara RBK Pump 25th sau The Pump Revenge. Lansati in 1989 ca pantofi exclusivisti de baschet, o linie de pantofi sport pentru baschet foarte populara, omniprezentii Pump pot fi vazuti acum in curtea scolii, pe strazi ba chiar si in cluburi. Exceptionalele ghete de baschet, pentru barbati si femei ReeBok Pumpspective Omni, pot fi cumparate online in Romania de la FashionDaysMiniPrixMy ClosetOriginals si B-Mall, (cu livrare gratuita) iar modele mai deosebite puteti alege din oferta variata existenta pe Amazon UK .

mindblower.ro

 

Ghete baschet ReeBok Pump

 

ReeBok Pump, prima gheata de baschet cu mecanism intern de inflatie a aerului ce actioneaza o perna pentru a oferi siguranta si confort gleznei si labei piciorului. Gheta de baschet original construita in urma colaborarii intre ReeBok si Deisgn Continuum, lansata in 1989 ca gheata profesionista pentru jocul de baschet, ReeBok Pump s-a comercializat la preturi destul de mari comparativ cu ghetele de baschet ale concurentei, devenind in scurt timp un simbol al statutului si luxului pe terenurile de baschet urbane. Ii gasiti la magazinul online Amazon UK insa si la My Closet si FashionDays.

Reducerile Reebok la eMAG

 

 

 

 

 

 

Ghete baschet Reebok Pumpspective

 

Reebok Pumpspective Omni sunt ghetele de baschet ce se intorc la origini, la momentele in care baschetul era mai mult un sport atletic si mai putin un business si imagine. Ghetele Reebok Pumpspective Omni au preluat tehnologia clasicilor ReeBok Pump si combinate cu cele mai noi tehnologii precum fuse-frame-ul 3D, pentru a domina atat terenul de baschet cat si moda urbana street casual. Ghetele Pumpspective Omni aduc performanța in joc pe parchetul salii de baschet  datorita greutatii reduse, confortabile ce ti-o ofera. Tehnologia  3D ofera ghetei siguranta si durabilitate, spuma de amortizare protejează și adaugă suportul perfect si corect pivotarii, schimbarii de directie si sariturilor, limba Pump ofera o imagine retro iar talpa de cauciuc iti ofera aderenta, tractiune si libertate in miscare. Exceptionalele ghete de baschet Reebok Pumpspective Omni pot fi cumparate online in Romania de la My Closet si B-Mall, (cu livrare gratuita) iar modele mai deosebite puteti alege din oferta variata existenta pe Amazon UK.

otter.ro

 

 

 

 

 

Ghete baschet ReeBok Pump 25th

 

La 25 de ani de la crearea primelor ghete performance pentru baschet, ReeBok Pump, o editie aniversara limitata 2014 denumita ReeBok Pump 25th pentru fanii baschetbalisti (si colectionari) ai brandului ReeBok.

 

 

Ghete Baschet ReeBok The Pump Revenge

 

Reebok continua sa creeze incaltaminte speciala pentru baschet, ghete sport adevarate hituri pentru cei ce isi doresc performanta pe teren. Revenge Pump,  dispune de tehnologia de amortizare DMXFoam, construirea light-weight 3DFuseFame si renumitul sistemul de umflare a limbii Reebok Pump ce aproape de trei decenii ofera stabilitate si confort piciorului fortat pe teren.

 

Exceptionalele ghete de baschet, pentru barbati si femei ReeBok Pumpspective Omni, pot fi cumparate online in Romania de la MiniPrixMy Closet, Originals si B-Mall, (cu livrare gratuita) iar modele mai deosebite puteti alege din oferta variata existenta pe Amazon UK .

Reducerile Reebok la eMAG

answear.ro