Cizme din piele naturala Jasper. Cizme casual de iarna din piele naturala de culoare maro-caramiziu. Confectionate din piele naturala intoarsa. Interior sintetic calduros. Toc mic patrat, varf rotund. Se inchid pe partea interioara laterala cu ajutorul unui fermoar. Sunt prevazute cu doua barete in jurul piciorului. In zona gambei sunt prevazute cu un fermoar care permite reglarea dimensiunii cizmei la acel nivel. Detaliile metalice sunt argintii.

Cizme dama din piele naturala Biker. Cizme de iarna casual din piele naturala de culoare maro, confectionate din piele naturala mata in combinatie cu piele naturala intoarsa. Pe interios sunt prevazute cu un material calduros, sintetic. Toc mic patrat, varf rotund. Se inchid pe partea interioara laterala cu ajutorul unui fermoar. Sunt prevazute cu doua barete in jurul piciorului. Detaliile metalice sunt de culoarea bronzului. Cizme de iarna din piele naturala fabricate in Romania.

Cizme dama din piele naturala Winter. Cizme casual din piele naturala de culoare cogniac, confectionate din piele naturala mata in combinatie cu piele naturala intoarsa . Interiorul cizmelor este fabricat din material sintetic calduros, tocul mic patrat, varful rotund, inchiderea pe partea interioara laterala cu ajutorul unui fermoar, cele doua barete in jurul piciorului si detaliile metalice de culoarea bronzului fac din aceste cizme din piele naturala din oferta FashionDays un adevarat best buy. Cizmele de iarna din piele naturala Winter au inaltimea tocului de aproximativ 4 cm.

Cauti cizme din piele la preturi reduse? Vezi aici!

Cizme din piele naturala Kamadia. Cizme casual din piele naturala. Cizme de culoare neagra  confectionate din piele naturala mata. Cizmele de iarna sunt captusite pe interior cu blanita sintetica. Un model cu toc mic, patrat si varf rotund. Se inchid pe partea interioara cu ajutorul unui fermoar.

Cizme office din piele naturala mata Edina. Cizme de culoare gri inchis. Confectionate din piele naturala mata cu insertie de piele naturala lacuita. Interior blana sintetica, exterior piele naturala. Toc gros vopsit, varf rotunjit, platforma de 1,5 cm. Se inchid pe partea interioara cu ajutorul unui fermoar. Sunt prevazute cu o curea care inconjoara piciorul. Detaliile metalice sunt argintii. Cizme de calitate din piele naturala pentru iarna, fabricate in Romania.

Cizme dama din piele naturala Velo. Cizme casual din piele naturala de culoare maro. Confectionate din piele naturala mata in combinatie cu piele naturala intoarsa. Interior textil sintetic. Toc mic patrat, varf rotunjit. Detaliile metalice sunt argintii ceea ce le face deosebit de versatile. Se inchid pe partea laterala interioara cu ajutorul unui fermoar. Sunt prevazute cu o bareta in jurul piciorului.

Cizme dama din piele naturala Nero. Cizme casual din piele naturala de culoare neagra. Confectionate din piele naturala mata in combinatie cu piele naturala intoarsa. Interior sintetic calduros. Toc mic patrat, varf rotund. Se inchid pe partea interioara laterala cu ajutorul unui fermoar. Sunt prevazute cu doua barete in jurul piciorului. Detaliile metalice sunt argintii. Produs 100% romanesc.

Cizme dama din piele naturala Paolina. Cizme casual din piele naturala, de culoare taupe. Confectionate din piele naturala mata. Interior textil calduros, exterior piele naturala. Talpa ortopedica, varf rotund. Se inchid pe partea laterala interioara cu ajutorul unui fermoar. Produs 100% romanesc.

Cizme de dama din piele naturala Amira. Cizme de toamna iarna pentru femei, confectionate din piele naturala de culoare maro, piele naturala mata, inclusiv pe interior. Tocul este mic iar varful este rotund fiind ideale pentru o aparitie casual alaturi de un palton de lana. Cizmele sunt prevazute cu sireturi pe partea din spate . Se inchid cu ajutorul unui fermoar in partea interioara laterala. Fabricate in Romania.

Cizme din piele naturala Salma. Cizme dama din piele naturala. Cizme de culoare maro inchis din piele naturala lucioasa. Interior piele naturala. Toc mic, varf rotund. Sunt prevazute cu benzi elastice in partile laterale. Se inchid cu ajutorul unui fermoar in partea interioara laterala. Produs 100% romanesc. Inaltime toc 3cm.

Cizme confortabile si elegante de iarna din piele naturala fabricate in Romania, gasiti in magazinul online Zappatos, FashionDays, Answear.ro, MiniPrix dar mai nou si la eMAG.

Cauti cizme din piele la preturi reduse? Vezi aici!