depurtat.ro

Pinguinul Pin Pin la Doctor , o jucarie din plus Puffy Pets exclusiv la Noriel.  Pinguinul Pin Pin la Doctor este o jucarie pinguin de pluș cu funcții speciale. Îngrijește-l când e bolnăvior și iubește-l. Jucaria are patru functii si modalitati de joaca: Pin-Pin se îmbolnăvește – obrajii și se înroșesc, semn că are febră, clipește repede din ochi, deschide și închide ciocul și scoate sunete triste. Tratează-l! Când se îmbolnăvește, dă-i biberonul, fă-i injecție sau mângâie-l! Se va însănătoși pe dată, va da din coadă și va scoate sunete vesele! Ascultă-i bătăile inimii cu stetoscopul! Apasă-l pe piept și vei auzi bătăile inimii. In plus are funcția Try-Me.

Jucaria Pin Pin la Doctor de la Noriel vine in pachet cu urmatoarele accesorii: Biberon, Seringă si Stetoscop. Funcționează cu 3 baterii tip AA si are dimensiunea de 45 cm.

depurtat.ro

noriel.ro

Pinguinul Pin Pin are mare nevoie de tine! Ai grija de el ca sa se faca bine. Asculta-i bataile inimii cu stetoscopul si mangaie-l ca sa se faca bine. Poate fi cumparat online la cel mai mic pret de la Noriel.

answear.ro