Ghete casual pentru copii confecţionate din piele.Datorită membranei GORE-TEX® piciorul rămâne uscat pe toată durata purtării.
Branţul unic ECCO Comfort Fibre System menţine un mediu igienic. Talpă din poliuretan este durabilă şi rezistentă la tracţiune, indiferent de suprafaţă.

Ghetele ECCO Snowride au fost create special pentru copiii activi pe timpul iernii. Materialele usoare si pielea de caprioara din care sunt facute ofera flexibilitatea si greutatea redusa de care copilul are nevoie pentru a desfasura orice activitate isi doreste.

Captuseala interioara impermeabila din GORE-TEX asigura un climat interior excelent pe parcursul intregii zile. Talpa realizata prin injectie directa permite copiilor sa se miste in voie, gratie atributelor sale – flexibilitate, durabilitate si versatilitate.

 

Ce inseamna Goretex?

Marele avântaj incantat de către toți cei care au cât de cât idee despre ceea ce înseamnă Gore-Tex este faptul că această membrană „respiră” – adică permite evaporarea transpirației generate de corpul uman – dar (și aici este marea găselniță) nu permite apei din exterior să pătrundă în interior.

Membrana GORE-TEX reprezinta o solutie inovatoare de protectie impermeabila, creat prin laminare membranei de Gore-Tex cu textile de inalta calitate.

Gore-Tex ® sunt produse nu doar construite pentru a dura, dar sunt si usor de intretinut. Îngrijirea și întreținerea regulata va asigura cea mai mare performanță a acestor produse și extinde durata de viata utila a acestora.

Urmați instrucțiunile de ingrijire ale producătorului Gore-Tex.

Spalarea incaltamintei din Goretex. Curățați exteriorul cu o cârpă sau o perie si apa calduta. Producătorul poate recomanda un tratament de piele sau de conservare. Se scutura de nisip, pietriș și murdărie din interiorul încălțămintei.  Incaltamintea Gore-Tex se usuca în mod natural la temperaturi moderate. Evitati caldura directa.

CITESTE SI:  Inov8 Trailroc: pantofii de alergare pe teren alunecos sau dur

 

349 RON la ECCO (click pentru reactualizare pret)

vesa.ro