Timberland face diferenta atunci cand vine vorba de incaltaminte pentru orice barbat, femeie sau copil. Incaltamintea Timberland vine in prezent intr-o gama large de modele, de la pantofi, ghete, sandale si cizme casual, de oras, pana la bocanci si ghete pentru iesiri in aer liber si drumetii. Linia ecologica Earthkeeper (veti regasi mai jos cateva modele din variata oferta a magazinelor FashionDaysAnswearReady to WeareMAGMy ClosetBodo SportB-Mall, ofera incaltaminte creata dupa modelele renumite si clasice Timberland, executate cu un impact minim asupra mediului.

Alege Timberland, pentru ca incaltamintea Timberland se gandeste nu doar la designul placut ce se oglindeste in ochii invidiosi ai celor ce te privesc, ci in primul rand la piciorul si confortul tau si la mediul inconjurator. Mai multe modele de incaltaminte de iarna pentru barbati si femei prezentate de site-ul nostru, vei gasi aici: Incaltaminte de Iarna TimeZ.ro.

Timberland la eMAG.ro

 

Timberland nu doar incalta oamenii, ci ii echipeaza. Si asta pentru ca cei care poarta aceasta incaltaminte sa fie si mai buni, sa poata sa faca o diferență în lumea lor și sa lase un impact pozitiv în comunitățile în care trăim Cizmele, ghetele si bocancii Timberland sunt atat de confortabili incat pot fi purtati toata ziua, atat de bine lucrati incat pot fi purtati tot anul pe teren accidentat. Timberland crede cu tărie că crearea de incaltaminte de calitate inseamna acelasi lucru cu a face lucrurile mai bine. Asta înseamnă reducerea amprentei noastre de carbon și de a fi la fel de responsabil față de mediu, si asta doar pentru ca putem.

CITESTE SI:  Tenisi si Bascheti cu TINTE CONVERSE

(P) Timberland Amazon.co.uk

 

Ghete Timberland EarthKeepers Euro Rock

Bocanci Timberland Earthkeepers Euro Rock 

 

Timberland Earthkeepers Chukka

 

 

Bocanci barbati Timberlan Earthkeepers City

 

Ghete Timberland Earthkeepers Sprint

 

Bocanci Timberland Tackhead

 

Bocanci Timberland Rime Ridge

 

Timberland Earthkeepers Ryker 6

 

Bocanci  barbati Timberland 6131R

 

Ghete Timberland Waterproof Toe

 

vezi toate modelele Timberland la FASHIONDAYS, eMAGMy ClosetBodo SportB-Mall

Timberland la eMAG.ro

Daca iti doresti o pereche de ghete de calitate la preturi reduse, nu neaparat marca Timberland, atunci vezi oferta de reduceri de pret a magazinelor online My ClosetComodoB-Mall,  Originals si Bodosport. Alege-ti brandul si modelul preferat din cele mai recomandate outleturi online din Romania.